погано..... бо та штука замість воздухоміра. Якщо нічого не міняється значить комп в аварійному режимі
Вже добрався, відсипався вчора після квесту . Ну за з'їзд толком не можу нічого сказати бо машину мені мили пів години, і толком не був на з'їзді, та й людей не було так багато. Ну думаю прийде потепління то людей побільшає і веселіше буде.
у мене є декілька. лого конкретно нема. але є маленькі наліпки. можемо завтра тобі їх і наклеїти :gamer: п.с. Ну шо, браття залежні від ВАГ-концерну, хто завтра буде ? на перший- другий розрахуйсь! :D
Сьогодні якщо є можливість, краще утриматися від використання приватного автотранспорту. Я вранці відкопався були нагальні справи, але більше не виїжджаю. На дорогах пекло.
сижу вдома, нікуди не рипаюсь. мені вчорашньої піз... ой їзди дорогами вистачило - фури порозвертало, а які не розвернуло - то стоять і шліфують під мінімальні горки... тому ждю наступного зїзду
Так хотілось відвідати останній зимовий з"їзд, але по погоді бачу що не вийде.... та і катки вже літні стоять, короче погода підісрала ПС адміни, а може перенести з"їзд в зв"язку з погодніми умовами...
Чого адміни? Є бажання зустрітись, чому б його не задовільнити? Ну давайте перенесем, на наступну тяпницю наприклад