Ще пару таких снігопадів і всі на ауді пересядуть..))))) я вже замахався дороги пробивати... шкода бідних ланосів і фордів
Погода у вас лютует! Держитесь [OFF]Тема "Обговорення з"їздів" плавно переходит вот у меня ауди и мериться органами[/OFF]
Сьогодні їздив. І скажу - саме головне добра гума і передній привод ( трошки замахували навіть не жигулі а бехи які тупо шліфували на рівній дорозі ) . І зранку було трошка легше їхати ніж в обід, незнаю з чим це повязано.
походив сьогодні по району, тургенєва вся стоїть, люди навіть на ланцюгах ледве сунуть, на таку погоду хіба хамер і то не факт...
А це мій гараж, вчора вечором 2,5 год. відкидав сніг щоб заїхати в гараж, а сьогодні зранку встаю, і :shok: . Так шо йду я відкидати сніг, щоб встигнути до 22 березня :D
ДО СЛОВА ЗЇЗДУ СЬГОДНІ І НЕ БУЛО Б. http://zaxid.net/home/showSingleNew...kriyut_o_1800_cherez_stihiyu&objectId=1280338
[OFF] Ню-ню Олеже, якщо я не помиляюся в тебе не має блокування диференціалу, тому не факт хто би курив в сторонці [/OFF] До речі на цю п'ятницю знову щось подібне заказують, типу як було минулої, будемо надіятися, що прогнози не збудуться.
щойно з київської траси - чистенько принаймі під львовом, аж до буська - чисто. а зранку корок був. КОРОК!! на трасі. я був в шоці. народ творив шо завгодно... Згадував Шега і зрозумів, що і я такий як він..