Хто машиною, візьміть для Rules-а фляшечку алк пива.гроші віддам,бо буду ровером Пишу з телефону.Вибачайте за орфографію
Трохи запізнився на зїзд. В мене прохання - признайтесь по Ніках кого я ше застав. А то знайомились якось так похапки. Я RaZoR на синій аувді.
я Назар на Сірому Опелі якому від твоєї акустики нетільки волосся стало +1 за какустиш, і +1 за класний Аудиш
Дякую DomInIc за те, що закинув на з'їзд. Дякую baksius за те, що підкинув додому. RaZoR я був без машини, а разом з Назаром роздивлялись твою "кралю":gamer:
Якби на з"їзді ще була б і я, то написала б "той червоний гольф не митий..." Хоча...одну баришню запам"ятати легко Шкода,але мене не було...
Та... Я б з радістю... Але попробую тобі пояснити: - дружина, - дочка, - сина, - робота, - хата, - ше продукти, уроки, гуляти і т.д. Тому пробую запамятати хоча би так...
На з"їзди приїжджають і з дружинами і з дітьми...і у всіх робота Саме основне бажання! Як є бажання, то і час знайдеться. Welcome!
синій седан класу "Б" з бєжєвою кришею музло класнюче , а з дворніком треба шось робити... п.с. Вовчик, чекаю на діцк! п.п.с. кому я наліпку обіцяв ? 09з 424 92 64
KIT та ми ся знаєм ше з часів гольфа 4, який був у мене попередньо. Шановна пані Ельза і Вам Велкам! Просто так сі стало. Шо не було можливості. Зато перед тим я був ого-ого....