це я для того, шоб ти не приписував мою кралю до когось іншого, бо там були нахлібники на роверках насправді з'їзд був нічо так. радий був всіх бачити. особливо радий був бачити мажорів на цпарко-тачках і красавчіків з пробитою системою охолодження - асвальт давно чекав їх тосолу.
я - Чортопхай - така, що їздить найчастіше на Чортотечику. Але мене вже, здається, не було, коли Ти приїхав - полетіла виправляти життєву помилку. Але Твої відмазки той-во-во, не приймаються. Ти ж розумієш, що не Ти один у нас батько, чоловік і постачальник родинного бюджету. Якщо так підходити до питання, то можна взагалі без хоббя лишитися! Важєй! Що правда, то правда! Думаю, Ти і зараз ще щось можеш :D, але мусиш зорганізуватися
ку всім. в кого там наліпки з орлом є ? хапніть завтра з собою. дякую. п.с. містер Вовчик, не забудь записати мені балванку з музлом. пам*ятаєш? )))
Треба потренуватися мені стартувати і переключатися на 2гу. Ато я ще не звик на цій машині. Декілька раз виходило стартанути як треба. Але випадково якось і хз на яких обертах. А тут чую, що все не те... І ще б похудати кілограм на 400 ))))
Буду їхати з району Нового Львова, якщо хочеш падай в якийсь паларіус і гайда до податкової, а там можу тебе прихватити
єжелі шо - працюю біля палацу залізничників (привокзальна). якщо підходить - маяч... буду в районі 19.00 виїжати а взагалі, хто буде?? погодка то хороша
курча, хотів когті обрубати задньопривідному, а він по ходу вичислив.... Ладно на тобі номер 096 342 16 55 (для КІТа чи КОТа тарифікація 75USD/хв. )