Обговорення з'їздів

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Kinder, 19 січ 2007.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    та ну нафік такі фотки :)

2. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Хто завтра буде?
    Чи хтось зможе мене забрати з перехрестя Стрийська-Наукова?

3. КоЛьТ

КоЛьТ Active Member

GOLF lll "pink floyd"
    ... а, шо завтра з,їзд??????
    ... а де?????
    ... а моНа я приїду?????

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    ...так
    ...на вул.Північній (за МРЕО)
    ...мона

5. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    я зможу, правда незнаю чи точно буду встигати на 7. набери мене завтра,домовимось на котру годину

6. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Чортопхай, ти буш?

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    ну наф таку погоду....

8. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А Ти? Я страшно хотіла! Але тут така погода (((
    Але якщо Ти буш, то плюю на погоду, беру гумаки і ще раз шурую до Львіва! Бо ж потім знов буду мати перерву до літнього сезону )))
    То приїдеш?

9. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Чортопхай, ти кажи чи будеш, бо як тебе не буде, то і я не приїду. Бо я сьогодні без авто, і в таку погоду добиратись, ой як не хочеться :)

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Раз пішла така п"янка, що через мене ще хтось має пропустити з"їзд, то я обов"язково буду! Не люблю робити з писка халяву. Приїжджай!

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Народ! Коліжанка Elza просить підібрати її дорогою на з"їзд в районі "Скрині" - відгукніться, кому дорога пролягає через тудий!

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я поїду повз скриню... але десь 19:20

13. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    можу проїхатись тудою. номер знизу,дзвоніть

14. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Bass, я ті дуже уважаю і дякую що відгукнувся :) але я нинька з молоденьким....)))) Djuma, дякую! :)

15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ну, Elza, ну Ти і дала!

Хлопці, а я їду зі сторони ДАЙ на з"їзд - може кого тре підібрати? А то я для неї он молоденького САМА закадрила, а я???

• Подобається Подобається x 1
  16. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Ельза так і нікому не дала! А Ти хочеш шоб тобі "зі сторони ДАЙ"?

• Подобається Подобається x 1
  17. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    От ті жінки...самі дати не хочуть, а їм-то - ДАЙ!!!!
    Чортопхай, тобі ціни нема-ти справжня коліжанка :) не одного, а аж двох закадрила! Дякую тобі за це :)А ще Djuma - що привіз, baksiusу, що підвіз додому і всій чесній компанії, яка не побоялася в такий холод приїхати на з"їзд без начосу і на довгий рукав ;)

• Подобається Подобається x 2
  18. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Протокол номер "нікому не скажу" зі збіговиска під кодовою назвою "З"їзд тихо помішаних на VW", діялося ночі 18-ої, місяця за хмарами, року того самого, що й по цілій Україні.
    На збіговиско згребло 8 штук тихо помішаних. Але вже як зійшлися, то тихо не було ані на хвилю.
    Що робили:
    1 - окупували мініятурний варіянт Чортотечика; саму Чортопхай шестеро люда намагалося задурити анекдотами в той час, коли семий - baksius - безбожно "вскривав" невскривабельні задні двері.

Для "вскритія" використовував злодійський набір, ласкаво наданий йому в користування усім відомим rvm.

2 - хвалилися, в кого тепліші з начосом калісони

3 - безсовісно світили забороненими ліхтариками бідним водіям ТІР-ів в очі, так, що ті аж мусили перемикатися на ближнє

4 - робили вигляд, що цікавляться, що могло статися бідному bass-ові, який влетів в яму на Північній

5 - вкотре нагло жерли сємки і біссовісно плювалися на свіжо вимитий дощем асфальт

6 - без грама совісти травили пошлі анекдоти і ганебні спогади з туманної молодости

ПОСТАНОВИЛИ:

- літній з"їздовий сезон вважати закритим
    - традиційно на форумі завести баян на тему "де сі будемо здибали, як завіє"
    - як ніколи до того роз"їхатися всім і в один момент, що і було невідкладно виконано.

Останнє редагування: 18 жов 2013
    • Подобається Подобається x 3
  19. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    То виходить один, привіз другий завіз, Чортопхай зробила рекламу, зняла для Тебе двох кавалєрів, а сама поїхала додома одна. То Ти їй повинна поляну виставити і нам всім тоже, щоб мовчали. А за чесну компанію всім дякую шо приїхали. Адмін най ставить знов на референдем питання холодних зимових зустічей, біля МАТРО чи АШАНУ.

20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    То Ти продовжуєш свій анекдот про презервуар або резерватив?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)