А Ти? Я страшно хотіла! Але тут така погода ((( Але якщо Ти буш, то плюю на погоду, беру гумаки і ще раз шурую до Львіва! Бо ж потім знов буду мати перерву до літнього сезону ))) То приїдеш?
Чортопхай, ти кажи чи будеш, бо як тебе не буде, то і я не приїду. Бо я сьогодні без авто, і в таку погоду добиратись, ой як не хочеться
Раз пішла така п"янка, що через мене ще хтось має пропустити з"їзд, то я обов"язково буду! Не люблю робити з писка халяву. Приїжджай!
Народ! Коліжанка Elza просить підібрати її дорогою на з"їзд в районі "Скрині" - відгукніться, кому дорога пролягає через тудий!
Ну, Elza, ну Ти і дала! Хлопці, а я їду зі сторони ДАЙ на з"їзд - може кого тре підібрати? А то я для неї он молоденького САМА закадрила, а я???
От ті жінки...самі дати не хочуть, а їм-то - ДАЙ!!!! Чортопхай, тобі ціни нема-ти справжня коліжанка не одного, а аж двох закадрила! Дякую тобі за це А ще Djuma - що привіз, baksiusу, що підвіз додому і всій чесній компанії, яка не побоялася в такий холод приїхати на з"їзд без начосу і на довгий рукав
Протокол номер "нікому не скажу" зі збіговиска під кодовою назвою "З"їзд тихо помішаних на VW", діялося ночі 18-ої, місяця за хмарами, року того самого, що й по цілій Україні. На збіговиско згребло 8 штук тихо помішаних. Але вже як зійшлися, то тихо не було ані на хвилю. Що робили: 1 - окупували мініятурний варіянт Чортотечика; саму Чортопхай шестеро люда намагалося задурити анекдотами в той час, коли семий - baksius - безбожно "вскривав" невскривабельні задні двері. Для "вскритія" використовував злодійський набір, ласкаво наданий йому в користування усім відомим rvm. 2 - хвалилися, в кого тепліші з начосом калісони 3 - безсовісно світили забороненими ліхтариками бідним водіям ТІР-ів в очі, так, що ті аж мусили перемикатися на ближнє 4 - робили вигляд, що цікавляться, що могло статися бідному bass-ові, який влетів в яму на Північній 5 - вкотре нагло жерли сємки і біссовісно плювалися на свіжо вимитий дощем асфальт 6 - без грама совісти травили пошлі анекдоти і ганебні спогади з туманної молодости ПОСТАНОВИЛИ: - літній з"їздовий сезон вважати закритим - традиційно на форумі завести баян на тему "де сі будемо здибали, як завіє" - як ніколи до того роз"їхатися всім і в один момент, що і було невідкладно виконано.
То виходить один, привіз другий завіз, Чортопхай зробила рекламу, зняла для Тебе двох кавалєрів, а сама поїхала додома одна. То Ти їй повинна поляну виставити і нам всім тоже, щоб мовчали. А за чесну компанію всім дякую шо приїхали. Адмін най ставить знов на референдем питання холодних зимових зустічей, біля МАТРО чи АШАНУ.