так це він сам мені почав таку херню в іншому пості писати.. він як дитина мала, чесне слово :shok::shok::shok:
Адміни, будь-ласка, не видаляйте. [OFF] не плач маленький, матуся купить тобі "піковіт"... А взагалі, то "друже", я мав на меті створити тобі такі відчуття від прочитаного, які ти не одному вже написав. Не ображайся.... і зрозумій інших. Як ти до людей відносишся, так люди і до тебе віднесуться, з часом! На таку дурню, я намагаюсь не витрачати свій час. На цьому і закінчую. П/С/ рахунок 1:1 А щоб пам'ять тобі прояснити, то ось дві фрази: - ковпачки в обмін на пиво : айфон в обін на резиновий виріб. На відміну від тебе, я дбаю про твоє здоров'я :rofl:. А на рахунок "привези на з'їзд", то знай, особисто для тебе (по відношенню до тебе) я тобі не мецценат, не спонсор, і ми з тобою не ходили разом по особинах жіночої статі... кАроЧЧе, ти поняв! так? Ну і по суті теми: на кой тобі здалися на з'їзді засоби контрацепції бар'єрного типу?[/OFF]
Я вважаю, що з'їзд був нормальним. Підняли наболівшу тему сьогодення, причому, не вимушено та безнапряжно. Посміялися, з розповідей, пріколів життєвих ітд. Тому, хто хоче написати козирну лЄпту ("з'їзд г...о"), то нехай клавіші позалипають :rofl:.