То шо багато хто буде то понятно . А мангал, сосіски, дрова, нульовка, ... ? Як не як відкриття літнього сезону :D
плюс в декого машина розсохнеться... колеса поспускають, бампера повідпадають, зеркала повідлітають, дверки перестануть закриватись, фари перестануть світитись, тормоза перестануть тормозити, радіо перестане грати.... ну кароче багато чого буде переставати....
Нарешті почалась предметна розмова )) ... візьму шомпора, і можливо мангал, якщо він в мене є в гаражі ))
Ага, от по вашій 100ці ми всьо і поняли))) З мене трошки "0" і може пару ковбасок, так і бить. Беріть ще кетчупи майонези, хліб і посуд одноразовий хтось. І ше сосисок, бо не знаю чи багато куплю. І дрова! Вибачайте друзі, фінансово зараз ппц))))
планую бути) візьму з собою столик, можу і мангал захопити) дрова немаю де взяти, тому візьму з собою сокиру - там уже шось придумаєм з дровами) також візьму трохи сосисок і "0"-ку))) де саме? можу захопити з собою)
дрова можу захопити, но сокира полюбасу потрібна буде, головне завтра доїхати ) також буду їхати через левандовку... а погоду хто замовляв?
Буду на відкритті сезону. Візьму ковбасок. І ще - пацани, не купляйте ту нульовку Балтика, хай ті кацапи самі жльопають ту мочу.
а що ти маєш проти компоту ? він смачний та корисний... запропонуй що пити ? я можливо підїду ... але на тазіку , можна ?) бо пасик віброю перетягуєця..
можна довго сперечатись, але обмеження вживання мяса - це не головне під час посту. все можна, головне в міру