вчора на з"їзді (не знаю хто саме) залишив нам ніж, отож він в мене; привезу на наступний раз; так само вугілля не забрали, так само привезу на наступний раз)
ніж я залишив) на наступний зїзд думаю також про такий відпочинок))) було цікаво вас послухати вперше) надіюсь наступний зїзд буде такий же насичений клубчанами...
Гарне було відкриття сезону, нарешті багато людей вибралося на з"їзд, нові клубні машини, і гонки, і ковбаски, і пиво, що ще треба для хорошого з"їзду.
Пропозиція! З"їзд цієї п"ятниці перенести на тиждень пізніше, оскільки в неділю велике свято. А через тиждень приїхати на з"їзд всім з пасками, ковбасами і шинкою з яйцями.
а може його перенести, там де пейнтбол планується? Га? Хто хоче, той пошпіляє в войнушки, а хто ні, той мяско буде коштувати. Я би так пропонував. Треба якось гуртуватись.... ELZA, кидай того хлопаку, та гайда до кагорти....
Зїзди не переносяться. (офіційна позиція адміністрації) Кому кортить - створює окрему яєчно ковбасну тему і збирає позачерговий окремий зхзд.