На рахунок "забаню", це буде порушення свободи слова! Ти шо сепаратист? А на рахунок фото і то шо в Тебе в машині не працює підсвітка дзеркала на дашку від сонця зі сторони водія і поломана шторка зі сторони пасажира і ще там щось, то Ти сам собі винуватий. І саме головне, розтонуй свої задні "хели блек" пофарбуй у чорний колір диски. І так фото в студію хто там фотографував, а саме фото того колхозу шо побачили під капотом у Шега. Зїзд класний потринділи, поганяли, а vwiskasha молодець поганявся з Шегом і майже виграв. Сили то були нерівні. А Шег як завжди показував приколи на своїй машині, бо в реалі на дорозі загального користування він такого не зробить.
та ...сили дійсно були нерівні 1200 проти 1700 кеге ) приблизно 5 корпусів це серйозно....ауді кльова ! фотік вмашині забув...завтра закину...
\ зараз ми тут спакуємо когось і відправимо то росіян не бракує. п.с. Хлопаки, ХуліганЛьвів, сьогодні нагадав мені шо з'їзд має бути. курва я ше ніколи так не жалів шо мушу на роботі сидіти, а не поїхати на північну.. курча =/
на погодніх сайтах пишуть шо вечером дощ буде ( може в ашан на парковку ? п.с.знаю будете сварити (место встречи изменить нельзя ) але я хочу як краще
.... на перекладині! А по суті, то планую бути. П/М*/С/ Домінік, плануй теж бути. Я тобі диска привезу, а ти пластмаски для нашого одноклубника.... Всім добра! :dance2: