То пі..ц. Ото я лоханувся. То все через те шо на роботі чотириденний робочий тиждень і я думав що то нині пятниця.
Всім "+". Головне шо не пив давно і травки не курю. То всьо робота винувата. Тре йти в отпуск. А ще дружина вчора питає, вже коли я приїхав зі " зїзду", чого перенесли зїзди на четвер і тут я прозрів і починаю читати форум. Бо вчора написав шо гі....но на місці зїздів! Прийшов додому тут дружина відкриває мені очі, читаю форум і бачу є у нас в клубі небайдужі жорстоко підколоти. Думаю ото я валянок! Тре йти в отпуск!
Нормальок доїхав, без ексцесів))) Завтра срання ручку поміняю і в бой)) Хто ше як не я вас повеселить?))))
Зїзд клас. Sheggy рулить, молодець. Дуже добре шо тема розмов на зустрічі була побудована на мотобайках і роверах, а про мій викидон за четвер дуже мало. Мартіні приїхав на ровері і таке враженння що місля косяка з травакою, бо мав класний настрій і як завжди був гострий на язик. Каматоз багато сміявся, чим заражав і всіх присутніх. Sheggy дав повозитися на свому мотобайку, викопав дві траншеї, а на третій траншеї його двоколісний кінь мало не поїхав без нього і поламався. Але таки спільними зусиллями, хто як міг, мотобайка відремонтували і він поїхав. Правда на знаю чи натягнув Seggy вокуляри, які в нього чомусь були на правому вусі. Коротше зїзд цієї пятниці бомба, не то шо в четвер.
А чого така тиша? Шо сьогодні збіговиська зїзду небуло? Бо не знаю чи їхати чи нє. Може хтось ше є?:D:D:D