Нема смислу))) На ньому дуже зручно і практично в місті)) Він мало жере бензини) Звичайно я хочу великий хард ендуро/кросс, але то дуже не практично і в місті на реєстрацію не поставиш. А ця штука для міста то шо нада))) Хоча за хороші гроші все продам))) Треба машину робити блін)
Спонсор з"їзду Фафаген клюбу 19.09.2014 - Elza :english_en: Martini, а медалька буде? rvm...таки любов....до фольксваген клюбу! Хлопаки, це не тільки моя заслуга.Mixonoff теж приклався мнєсом. І взагалі, якби Martini не закачав свої рукавиці і не наломав дров, якби diesel не натесав шомпурів своїм канцелярським ножиком...то не було б тої жареної кобаси.Ну і що за з"їзд без Шегових "іспалнєній" на "взрослому біциглю" і анігдотів від rvm та Олега М....???Так що подяка всім, хто приїхав А хто не приїхав....той не їв кубаси :P Всім дякую !
ем....ну взагалі-то, Шегі...я бачила як ти ходив "поближче до природи"...але от що ти там точив - не можу сказати...Пардонтє Але тобі всерівно зачьот за присутність !
От не розказуй)))) Ти ъх ходив зламав, далы нагострив 1 своъм ножичком))) А я два своїм)) Чи ви десь потім так навалились шо пам"ять відщибло?))))))
От не розказуй)))) Ти ъх ходив зламав, далы нагострив 1 своъм ножичком))) А я два своїм)) Чи ви десь потім так навалились шо пам"ять відщибло?))))))
Шкода, тільки з rvm говорили за тебе, за наліпки і за пиво. Вже баньки щоб причепити позаду машини приготував.
сорі, але наліпки, ще в перший день розібрали, побронювали. З радістю - але не маю. Хіба, якщо буде багато замовлень, то зроблю. :shok: , мабуть пусто на душі без них :rofl: П/С/ Якщо буде багато людей, то постараюсь підтягнутись, все залежит від приїзду з відрядження. П/С/С/ а коли "закриття" літніх з'їздів?