Нє, в ашані лайново було... Там ні снігу нічо... А стояти навіть холодніше ніж біля метро, так як там напастой протяг...
Ашан стрьомний. Минулого року зимові з"їзди були біля МЕТРО. Якщо не буде кращих варіантів, то й цього року там же
Хтось писав вище про стадіон Україна. https://www.google.com.ua/maps/@49....m4!1e1!3m2!1sVn2vOz681gdZiqoRFOqofA!2e0?hl=ru Ось тут барєшнік. А трошки нижче мжна збиратися там величезна площадка)) МОжна і покататися по снігу. Мені подобається)
Там протягу нема, площадка велика, мінімальне освітлення правда, але є бар де можна горячої кави випити, або... Там кататись одне задовлення.
Можна робити кожного разу на різних місцях.Як роблять інші клуби(вдув,дроп,і багато інших))))) Є багато цікавих місць у Львові))
Це накладно бо є люди які форум не читають. А просто ще споконвіків пам"ятають, що тоді і тоді з"їзди там то і там то... Приїжджають спонтанно))
Я за. Кожний раз - щось нове. Це буде цікаво. Ну а смисил людям приїжети на зїзд клубу форум якого вони не читають? Помоєму це брєд повний і в нас вроді таких нема. А старі учасники як надумають приїхати то мені здається полюбому зайдуть на форум і подивляться де і коли зїзд.
тих хто ганяє одиниці, погодьтися. Пропоную наступний з'їзд, тобто "закрити" сезон, якимось сосісками, чи пікнічком.
Давайте всі поганяєм))) Чо вже))) Сосіски сосісками. Гонки гонками. Я просто до того що останній сезонний з"їзд вже все ж провести на трасі як має бути. А вже від зимових з"їздів місця собі міняти.