то що? закриття сезону, га-а-а-а? долучаємось, чи очікуємо на погоду? П/С/ в знайомого по стоянці є ВАЗік21099, на ВАЗіку наліпка (типу "ЛьвівКлубЗубило"). Я в нього питаю, чи бувають з'їзди, а він відповідає, що ніби-то були, но потім всі "забили" і закинули ту справу, бо збиралось 2-є (3-є). Ми ж не такі, правда?!?
Шкода що не можу приїхати. Знаходжусь далеко і не встигну приїхати. Але на звязок вийду. В кого стоїть viber скиньте номер.
та на з'їзді, вул.Північна, мабуть, година так як все, або можна й чуть раніше на годинку, щоби на ощуп матню не тягати При умові не дощової погоди, беру: - котєлок; - постараюсь взяти рибину Білого Амура, як не буде, то іншу; - морквини зо дві штуки; - картоплини кілька штук; - якоїсь крупи; - ну і приправки. Думаю, до того всього треба одноразовий посуд (тарілки глибокі, ложки), дрова, хліб, якоїсь кавалок петрушки свіжої, можна ще й кропу, ну і решта додумуйте самі.
Буду теж, але з такою відвідуванністю, ухи не буде, перенесемо трапезу. Візьму стандарт набір сосіски. П/С/ Можу затриматись, бо повинен бути присутнім на одному зібранні на 16.00.