Саме так і подумав. Я не агітую за ст. Україна, я дав пропозицію. Вам вирішувати. По моєму досвіду зустрічей там, то їх цікаво проводити в цьому місці лише коли там є сніг. Коли його нема, то можна в будь-якому місці. Постояти, потриндіти і попити пива/кави/чаю на вулиці чи в кафе - місць є безліч
МЕТРО тільки МЕТРО!!!!! І корисно і приємно. І зїзд можна зробити І зв покупками сходити!!!!!!!!!!!! МЕТРО рулить. Я приїду тільки на МЕТРО.
З такою логістикою, ми скоро будемо проводити з'їзди за комп'ютером по скайпу дома, бо по логістиці так буде саме простіше. Не доведіть до такого!
Ну так ми намагаємся))) Але бачиш скіки логістів зібралося які вперті на метро)))) По всій логістиці з"їзли мають бути ближче центру міста шоб зі всіх районів однаково їхати, а не через все місто)
Правильно, але тут ще одна більш важлива проблема на відміну від віддалі, ще є поняття пробок і загруженості вулиць, як на мене я краще проїду лишніх 5 км чим буду стояти в пробках (де спалю більше бензину, потрачу часу, і нервів ніж за 5 км лишньої дороги). Тому давайте і це враховувати.
Та ладно))) А мені з сихова доїхати не треба в пробках стояти?? Кільце ВВ-Виговського... Південний, Любінська, патона... АД! Тимбільше шор окружна перекрита! Нема ніякого бажання пертися туда...
Якщо далі за логістикою, то давайте на високому замку зробимо з'їзди, там і краєвид гарний і центр міста можна сказати? Бо стадіон Україна то явно не центр міста.
[OFF] не знаю, як з'їзд по скайпу практично може відбутися, але повідаю зі свого досвіду використання скайпу --- вже два рази бухав по скайпу (просто один дружбан в Житомирі, інший в Харкові), з тих двох разів, один раз "навалились" потужно. :wacko1:[/OFF]