В тій кафешці точно нікого не буде.. На стадіоні, вона там нікому не потрібна. Всі гуляють в центрі. Доїхати з Сихова до Метро також цілий ппц з заторами.... реально 45хв треба їхати...
А мені в метро саме краще, но всеодно мене там не пре. Стадіон "Україна" добре, но з пропками мені через центр буде просто неможливо. Хотя я но "За" за якісь різноманітні місця. І вже через проби всі, можна було б вибрати хороший варіант... А в зимку можна булоб і на площадці в брюхах. Там і заправка з кавою є, но це тільки тоді коли хочеться подуріти боком. Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
брюхи цікавий варіант, до речі. Правда декому з психіва чи зі стрийської туда пиляти далековато Лічно мені пофігу куда їхати, можу в любу точку Львова
мені також немає різниці, головне щоб їхала, а так то залежить яку програму робити))) і що чекають від з*їзду) якщо просто посидіти семкі пожувати, то і на парковці Арсена можна чи барвінка, а якщо трішки повижимати, погазувати і шашличок))) тоді якісь такі місця...