Не був купу часу тут, але бачу нічого не помінялось )) з такими цінами на паливо, з'їзди скоро будуть онлайн проводитись )) чекаю відкриття сезону ! ))
Кажу чесно шо не в змозі кормити свою корову, особливо поки зараз сижу без роботи((( Але приїхати можна будь-якими методами. Маю велосипед) Тіки всеодно ніхто не їздить. Чекаєм літнього часу і сосисок.
та я то також курва в акуєнії з'їздив нині до Львова, загалом мотнув 180км, порахував,, і згадав ровер ....
давай підкануй! мені все було цікаво як воно їздити на фіксі, хочу спробувати я свого дволітрового бичка тоже не годую без особливої на то потреби. Поїздка до МЕТРО і назад мінімум 50 грн
Та шота влом. Ше якось холодно))) На фіксі свому треба ше передачу підібрати, бо зара адова стоїть)))
Судячи з трафіку на дорогах, зараз багато хто залишив своїх бичків дома, бо зараз трачу чуть не на половину менше часу,нервів і бензину на проїзд на роботу і з роботи, вулиці стали пустішими (сьогодні зранку їхав по липинського, то був в шоці, що за мною не було ні одної машини, вулиця була пуста).
Гагага)))) РВМ мав бути точно) Він ніколи пацанів не підводить! Відповідальний мужик) Просто возить дочку на музику)
Ви б мене розвели, якби я машиною поїхав А так мені пофік куда їхати, без того каждий день педалі крутю
Я точно мав бути, але МАРТІНІ подзвонив і ми малися зустріти на зїзді. Казав почекати, але МАРТІНІ змерз. Забили стрєлку в іншому місці і я спізнився, бо в пробках незрозумілих у дворику одного будинку застряв через якусь бидлоту через яку стояло кілька машин. Коли приїхав на стрєлку і тут МАРТІНІ мене не дочекався бо змерз. Карочє, адмін сьогодні був сам на зїзді.