Я буду точно !! навіть не на 19:00 а швидше десь на 18:00 )) погоду за традицією замовляє Bass )) агов де ви всі пропали, не стидайтеся, зимова сплячка закінчилась )) хто не приїде той овочч !!!
Чесно признаюсь в тому році був два рази тільки, мав на то об'єктивні причини )) але то не так важливо, завтра треба розпочати відлік літніх з"їздів 2015 р. !! А по поводу супчика, я тоді беру на завтра свої діцкі від А8 і можу гонорово ставати на старт з твоєю Ауді )))) А ??))
Ти шо думаєш шо ти на дісках від А8 скорше поїдеш?))) Чувак 8 сєк то 100. Твому кориту такого і не снилось)))) А на 18 аудішних тапках, які важать %%% скіки, то і подавно)))
пацани не фраєріться. Я приїду на своєму тазіку і порву вас всіх . На старті нароблю тілько диму - шо не будете видіти де їхати:D. А якщо чесно то хочу бути на першому зїзді сезону і моєму першому взагалі. Погода не льотна . Не знаю що на зїзди берете з собою . Я візьму солодке - жінка постаралась.
Дим робити можна по різному))) Якщо чорного вихлопу то до @MrWolf777, якщо палена гума то до мене)))))
Так запитаюсь "между дєлом" погода кватру не налякала? ))) чи сьогодні на зїзді будуть тільки фольци ))) а якщо серйозно то хтось реально буде?? Я сьогодні зранку щоб встигнути на роботу відмовився від сніданку і робив піт-стоп на передні колеса, о так почався ранок 3 квітня.
Погода зовсім не льотна як на мене, сам зранку їхав на літніх катках на роботу, то старався на газ акуратно давити бо зносити на бруківці починало, надіюся, що за обід все розтане і до вечора буде нормально
Я сьогодні заради такого дійства взяв машину і припхався на роботу на літньому "Нокіан", баньки для шуму вже в багажнику. Хочу побачити форучан!
Погода у Львові ПТ 3.04 0..+3 0:00 Сильна хмарність, сніг 0 3:00 Сильна хмарність, сніг 0 6:00 Сильна хмарність, сніг 0 9:00 Сильна хмарність, сніг 0 12:00 Сильна хмарність +2 15:00 Сильна хмарність, невеликий дощ +3 18:00 Слабка хмарність, невеликий дощ +3 21:00 Хмарно, сніг +1 буду точно!
Чисто питаннячко, хтось буде сьогодні на дійстві на Гольф 4 і хто знімав передню торпеду, в мене сльозить пічка. Всі на з'їзд!!!
Я буду . В мене тапки універсальні - з переду зима а ззаду літо. такшо я був підготовлений , як зима то їду передом а як літо то задом. Окрім диму ше нароблю купу шуму , бо прогоріли штани ( прийомна труба) . Такшо як буду підїжджав мене буде далеко чути...
А в мене один фіг однакові)))) Так подумав, що можливо і буду, але не обіцяю))) Давно всіх ОВОЧІВ не бачив) Та й є чудова нагода виграти нові 18" тапки)))