О починається))) Нікого я принаймні образливими словами не називав. Клубної ковбаси я з"їв не більше ніж ти точно
Хлопаки , не сваріться . Я не приймаю все близько до серця. Давайте жити дружно. Я впевнений що форум , в основному і створений щоб помагати один одному. Я впевнений що ми знайдем спільну мову і зїмо не один кг. ковбаси на зїздах...
Для того щоб завантажити відео на youtube , треба зареєструватися . Далі завантажити файл , після завантаження на сайті зявиться ссилка , по якій інші зможуть переглянути це відео. Цю ссилку потрібно вставити сюди.
Ось і відео. Тільки не подумайте шо то першоквітневий жарт, але трохи сі не вдало. Треда моніторим крутити. А може адмін поправить правильно. він же може на 1 квітня все догори ногами поставити і ше так зробити шоб крутилосі.
Мені таки вдалося то відео закинути. Хоч і не дуже, але є. Отже дивимось, пишемо коменти і ставимо мені карму і за бали не забуваєм.
До речі то не баньки, а миски, які Ти забрав у пса. Тепер твій собака голодний буде, якщо Ти не поділишся зі своєї тарілки.
На з'їзді балакав з Шегом на рахунок мотоциклів. Шег, давно хотів тобі показати забавне відео з пітбайком, тільки знайшов його http://ok.ru/video/4239906413.3. Сильно не копайте, що в цій темі, може кому ще буде цікаво, а ні, перенесіть або знесіть!