Був, но без мангалу! ...я ж казав подзоніть (бляяцццццццць)! ++++++++++++++++++++++++++ П.С-коли ви порозїжджались? Тортік був в рюкзаку????
Оскільки сьогодні всі хто приїхав на зїзд постановили, що у МАРТІНІ день народження, то він виставляв ковбаски. Ми всі його вітали багато бажали і їли ті ковбаски без хліба, бо знаємо шо таке біда.
І чуть не забув. МАРТІНІ нині був на ровері, мав файний фонарік, коли відїзджав зі зїзду гарно обїхав ту яму в яку вїхав своїм ЛЕОНОМ минулого разу (значить на ЛЕОНА треба поставити фонаріки). І ше в нього постійно світивсі лівчик, а потім кишеня. Бо в нього ніні було день народження і йому всьо можна. Бо навіть моїм ножом порізав капот на машині Олега М (то він нарізав кобасу), а Олег ніц йому не казав (ніби не видів). Ага, через той фонарік почали оглядати світло на фарах Олега М, то було вже коли темно. По черзі гасили вогонь, на якому смажили ті ковбаски (пісяли на розпечені вуглі). МАРТІНІ попісяв за другим разом, бо за першим не зміг. Казав не може попісяти коли ми всі дивилися. І на кінець скжу шо день народження МАРТІНІ вдався. Зачьот.
ну йопт! Ти сказав шо будеш з мангалом! Нах тобі ше дзвонити? Пацан сказав, пацан здєлав, нє? Ненадьожний тіп той Кольт o_O
Файне кіно. Заздрю. Морально я з вами хлопаки. Так скучно в цій гамериці що хоч вовком вий. А ви ше тут такі файні фільми робите
@rvm за москаля трохи атвєтіш!)))) З Києва під Бібркою, через Мінськ і Омськ) Цікавий маршрут, думаю годин за 7 доїхав би)
т Та ми самі пожежники. Зі своїх шлангів, стволів загасили тліючі вуглі і все ОК. Тільки, шланг МАРТІНІ, чи як то правильно його ствол, не хотів подавати спочатку суміші яка гасить багаття, чи тліючі вуглі. А все через то, шо ми сі дивили як він буде гасити і врекли, його шланг не хотів гасити, сказав шо сі кінчила вода. Але і то ми побороли. Ми всі дружно говорили пісь-пісь, буль-буль і так багато разів, і його шлант таки видав валичезну порцію суміші що гасить багаття і палаючі вуглі. Тому велике РІСПЕКТ МАРТІНІ за то шо він допоміг загасити. Так що пожежі не було і все погасили самотужки. Ось таке закінчення було на зїзді. І з обєктивних причин я не хотів знімати на відео, то як МАРТІНІ гасить багаття.