Короче, не розводим срач! Беру завтра мангал + дрова і Віскасу гарючку! Буду ТОЧНО+ВІСКАС буде,сьогодні з ним бачився! +++++++++++++++++++++++++++++++++++ Зробим пафосне закриття сезону-чи як???? Беріть бабло-ХАЛЯВИ НЕ БУДЕ (ги-ги) Починаю відлік від сьогодні Я +1
Сьогодні, точніше вже вчора балакав з ХУЛІГАНОМ! Вирішили зібратися на СІЛЬПО-це парковка ПРИВОКЗАЛЬНОЇ о 18.00 і скупитися на гулянку!!!! Попрошу всіх бажаючих НАЖРАццА приїхати о 18-18.20 на Привокзальну! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ П.С-візьміть хтось ВАГКОМ, врятуйте мене від тої лямпочки АІРБЕГа, бо вже очі болять дивитися на ту світюльку!!!! Віддячусь хорошим НІМЕЦЬКИМ ПІВОМ!
можу бути 18:20 біля Сільпо на Привокзальній. всі беруть з собою запасних водіїв, чи як святкувати будемо )?
тоді по ситуації ) я взяв трохи дров ) до речі як ми знайдемося, я ще нікого не знаю, може в пп номерами обміняємось?
Щоб було зрозуміліше: Сільпо на Привокзальній-це СКРИНЯ! Місце зустрічі на парковці СІЛЬПО (з заду є сціна графіті, вот там і здибаємся)
Поїду скоріш за все двома колесами. Хто візьме мені зо дві пляшечки пивка? П"ю опілля, микулин, павлівське, рівень Баблом я в долі.