ось найправдоподібніший прогноз на завтра - в 7 вечора вже має не падати: http://www.accuweather.com/uk/ua/lviv/324561/hourly-weather-forecast/324561?hour=41
В мене складається враження, що ми не автоклуб, а алкоклуб, який збирається на з'їзд, щоб побухати (бо випити і автомобіль зовсім різні речі) ІМХО)
Я не дав задню, мушу ііхати в Житомир до неділі включно, фотки будуть у фейсбуці. Тону, не надо ляля. Пісєц, мене жаба давить, але постараюсь там закарулєсіть.
@MARTINI , ти як всіма шаанований адмін можеш написати, де відбудеться сьогоднішній з'їзд клубу? Є два місця його проведення - і я не дуже знаю закономірності, як вибирається місце )
оскільки буде падати дощ, сьогоднішній клубний з"їзд, а точніше п"янка з мангалом, ковбасками і пивом відбудеться на підземному паркінгу ТРЦ ФОРУМ. Тож бери дрова і мангал, розпалюй вогонь і чекай одноклубників. Ми підійдемо за пару хвилин у формі охоронців, нехай це тебе не смущає, можливо будуть незнайомі тобі обличчя, але це члени клубу, можеш нас по дружньому пере%@ти поліном в вухо, ми не образимось.
тут десь недавно великий мислітєль засвітився - він би тобі сказав як твій жарт називається після твоєї наводки - ти хоч одноклубників організуй потім, щоб мене відвідували ))))) *питання все ж актуальне.. - куда їхати?
за дровами поїдеш сам до мене додому - нарубаєш - покладеш собі в рюкзачок - і фофістофалє роверком з тою байдою на з'їзд
кулєги кулєгів тоже не водят за ніс - а кажут відразу про проісходяще... а ти мене шось в блуд хтів ввести і натравити на гопніків з хворуму ... то сі так не робе..
Мартіні видаляй нафіг всі теми про місце і дати з"їздів. Всеодно каждої пятниці то саме, всім пояснювати треба...
Фольксваген Клуб Львів офіційно вітає Адміністратора Клубу, пана @MARTINI за вдалий розвод на 1 квітня