я давно казав, зробіть зїзди 2-4 рази на рік, і будуть аншлаги, і я би був, а так чого їхати, побачити 2-3 людей? і так певно більшість думає кожного разу.
Такі зїзди вже давно є!!! (весна/літо/осінь) зїзд плаформи А1 на парковці біля аеропорту + приїжають купа інших машин)))
Це звучить як клуб Audi A1? ))) Якщо серйозно то це похоже на якесь розшарування клубу не різні касти, що є сумно.
Останнє, що пам'ятаю з чисельних з'їздів - це якраз та штука, що Марік згадав - тоді Олег М зібрав нормальну братію. Треба ще такі заходи поповнити іншими класами і поколіннями - тоді буде повноцінний Фольксваген з'їзд - не лише Гольф МК1 і Шіроко )
Тутешні зїзди згнили гірше опеля!!! Розбаньте Олега М. хай зробить який норм зїзд із драгом))) п.с. ходять слухи шо міксонова скірокко і та чорна пантера вже геть зістарилися і ніфіга неїдуть!!!
Це не похоже а так воно ї є. Клубом ніхто не занімається і не розвиває його, ніхто не організовує якихось весело-драйвових з'їздів на які люди б залюбки з'їзджались. От люди і поділились якто кажуть " кривий з кривим, сліпий з сліпим". Хтось дась там підалить, хтось масонить, хтось А одинить, хтось ...
Біда то яка, горє... Як далі жити не знаю... Було колись так і з VDub'ом, куди свалили Борман, Соляріс, Славік і ше там купа людей. Розшарування клубу, алярм!!!... Це все нормальні явища, кастомні тачки не будуть тусуватися з задрипаними пасатами і гольфами в яких вся мета - це щоб машина їхала рівно і не гнила. Тому кастомні "чьоткі" тазки будуть завжди шукати окремої тусовки. Цікаво, а хто ним має займатись?? Клуб це не організація, в якій є хтось хто збирає людей. Це все добровільно, всі вирішують свою культ-програму самостійно. Зазвичай авто-клуби з"їжджаються (в більшості випадків) щоб поганяти 402 тощо. Але будьмо відверті, більшість наших машин взагалі нічого цікавого не представляють в гонках. Більше диму і шуму ніж їзди. Збиратися в карпати чи на природу вилазки? Кому це треба? Хто це буде організовувати? Ітак ніхто не поїде.... Так шо атставіть соплі і нюні, хто хоче приїхати тупо потриндіти той завжди приїде. ІМХО.
Не драматизуй, то було сказано просто, щоб проконстатувати факт. На рахунок "чьотких" тазків, то вони стають зовсім не "чьоткі" на фоні таких самих, вони "чьоткі" тільки на фоні всіх інших, стокових тазіків. Тому навпаки є сенс приїджати на стоковий зїзд, стокового клубу, щоб показати свої "чьоткі" тазіки, і як вони класно їдуть чи не їдуть порівняно зі стоковими тазіками, різних класів Ну так класи машин то різні, тому не варто рівняти їх між собою, ми не тюнінг клуб. Я памятаю як гольф2 і потім ланос рвав лендкрузер і явно не один, не другий тазік не був "чьотким", але було весело і цікаво. Тому не треба ляля.
На наступний з'їзд планую приїхат. Може шось з @RaZoR придумаємо, шоб ви сі подивили хоч на якийсь дивоглєд. @Shaggy , як на мене, то правильно підмітили, шо ти драматизуєш і шоб не писати, шо ти пургу проганяєш, то утримаюсь. Але, повір, людей реально підтягнути, зібрати, заохотити, зацікавити і т.п., щоправда для цього не лише потрібно продумати "як?", а й мати бажання це робити в першу чергу. Мляяяя, та певно якийсь Никодим з Привокзальної, чи хтось з Тюнінг клучу, чи може адміністрація...? Хоча, я х.й.з.! От якраз в кожному колективі, компашці, клубу типу нашого і же навіть серед 3-х осіб та навіть 2-х осіб є чи навіть повинен бути лідер, або негласний лідер.... але для цього тре мати лідерські якості (основи психології), або щоб нікого не образити, то людина - " генератор ідей". І при цьому всьому це все відбувається на добровільних засадах. П/с/ коли іде дільошка людей за тим, хтг якою автівкою володіє, чи старим чи новим Гольфом, чи Аудюхою чи ушатаним Пассатом.... то тоді нічого не доб'єтесь позитивного, хіба розвал, що і відбувається.
Тому ніхто і не приїзджає. Тупо триндіти можна і тут. А людям тре хліба і зрєліщ. Що люди і організовують собі самі но їх потім обсирають всякими масонами бо , курва, "создатіля" не покликали.
То піздєц. Якто хто? "Саздатєль". Для чого створив клуб? Тупо для заробляння бабла? Хай занімається, людей збирає, популізує клуб.