Обговорення з'їздів

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Kinder, 19 січ 2007.

1. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Повторюсь, але коротко: включити мозг + мати бажання = ахуєнний з'їзд!
    Шо нє?

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ану розкажи мені хто тут шо заробляє?)))) Може хочеш стати модератором і теж косити бабло?)))

Чо ви всі пінитесь))) Я не шарю) Всі такі нервові. веду до того шо кому цікаов приїхати просто потриндіти побачити інших людей то приїде. Я переважно відвідую з"їзди на відміну від більшості клубу. І приїжджаю хоч на ауді хоч на ровері, не заради "зрєліщ", а просто потриндіти чи заради питання, чи комусь на шось відповісти.

Це все так, але це не відміняє того факту, що будуть з"являтися проміжні і окремі клуби і окремі тусовки. А це якраз і зачепило тутешніх дописувачів.

3. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Бездіяльність - гірше будь-якої діяльності.
    В мене - все!... на нині ))))

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Бачу нврод хоче шоу!
    короче, планую шоу на серпень, на природі

• Подобається Подобається x 3
  5. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Заробляє "создатєль" форуму на рекламі. А ну скажи що не так. На пічкали форум рекламою просто так благодійно?

6. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Шо з собою брати ))))))

7. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Давай детельне інфо

8. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Перед тим як називати Пасати задрипаними - подивись на форумі якого клубу ти це пишеш - якого хрена гнати на Фольксваген у Фольксваген клубі? це якась неадекватна поведінка як на мене...

Щодо тюнінг автівок - у нас є тюнінг клуб, для чого ти всі інтереси автолюбителів ліпиш в один гавнокомент і взагалі верзеш якусь кашу тут?? замість того, щоб визнати, що справді на даний момент мало активності від адміністрації, навіть стосовно тих банальних 2 рази в місяць з'їздів.

До чого тут 'поганяти' :) це Фольксваген клуб - це не тюнінг чи драг клуб :) поганяти у Фольксваген клубі може будь хто, кому того захочеться і йому необов'язково мати 10-ти секундну Хонду Сивік :)

Про Карпати.. :) такі знеохочувальні гасла з твого боку як від модератора - то розписуйся за себе, що не поїдеш і все, а не баклань людей, які все таки мають таке бажання разом потусити з Фольксвагенами.

Останнє редагування: 17 лип 2017
  9. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Якщо виходити з логіки вищепрочитаного, то моїм "масонським ферраріком" навіть нема чого носа сунути на з"їзди з "чьоткими тачками")))) Селяві...

• Подобається Подобається x 1
  10. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    мені тоже, бо одне - старе, друге - на бляхах )))
    мій Б5+ розганяє до сотки за 10 сєків

Ну то шо?, будем далі туво мусолити бездіяльність, котра присутня станом на зара.... чи може @Олег М. привіткриє завісу таємниці, шоб ми розуміли, шо то такє буде:

11. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    То до 100 чи 402 ? Бо 402 суніваюсь - то хіба ауді так їде )

12. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ну особисто я на тому нічого не заробляю))) І н яких бенефітів з того не маю. Ну і порахуй скільки там реклами і подивися її вартість))) Такий заробіток страшний шо ппц))) Шо тобі мішає зробити свій форум напічкати його рекламою і косити бабки?)) Якась фігня....

Народ ви шось читаєте не то шо я пишу)) ЧИтаєте те шо хочете прочитати. Я нічого не казав про то в кого яка машина.

На фоні тих же Олега М. сірків і гольфів більшість пасатіків задрипані і абсолютно в не доглянутому стані. Але це я до того, як почалась тема "РОЗКОЛУ КЛУБУ". На даному ж форумі абсолютно це не має ніякого відношення. Ще раз процитуюсь.

13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Про твою адекатну поведінку форум вже наслуханий.
    Я ні на кого не жену. Мав такий самий задрипаний пасат який дуже любив і по сьогоднішній день місцями жалію шо продав. Але то питання інше.

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ох як зачепило тебе :) я назвав ваші посиденьки масонською ложею (причому абсолютно без негативного підтексту) не тому, шо мене не покликали, а тому шо НІКОГО не покликали :) Домовились собі приватно і зібрались. Я не бачу в тому нічого поганого, зібрались та й молодці, просто повідомляти пост фактом про це на форумі, не було напевно обов"язково, бо то була не клубна зустріч, а ваша приватна. Якшо моя метафора про масонів когось так аж зачепила, то прошу вибачення :)

ну і для любителів рахувати бабло :)

ось звіт по супер-прибутках адміністрації за останній рік від Google Adsense

3MbRKRn[1].jpg

можу зробити повну табличку по днях :)

форум має три доменних імені volkswagen.lviv.ua , volkawagen.org.ua , vag-club.lviv.ua , всі разом вони коштують десь 40 доларів на рік

скільки коштує сервер, спробуйте погуглити :) От недавно поміняв вінчестери на сервері, виклав 300 баксів з сімейного бюджету. Так, на серваку крім клубного форуму, є багато інших моїх проектів, але повторюся, все це мої власні інвестування грошей і часу

скільки коштує час щоб займатися цим всім хазяйством технічно... спробуй просто оцінити свій власний час

сподіваюся, на тому тема заробляння бабла вичерпана і тих твоїх стрьомних натяків більше не буде :)

Як каже Шег, тут ніхто нікому нічого не винен і нема чого чекати, що хтось тобі зробить хіп-хоп. Маєш ідеї - закидай обговорення на форум, чи вживу на з"їздах і втілюй, організовуй. Ми з Орестом організували лише цей віртуальний майданчик, який нас всіх звів до купи. Це не є наш бізнес і не наше місце праці. Це просто наш вклад в спільноту. Якщо хтось може і хоче внести щось своє - зелений коридор! Якщо потрібна допомога чи порада адміністрації - звертайтеся.

То шо, коли п"єм? :)

• Подобається Подобається x 5
  15. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    оооо, то - саме ліпше, шо я читаю за останній час.
    можна якось на пивасік зібратись, ферштейн?

16. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    по ходу в нас новий троль появився - shaggy називається

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    давай, робим масонський чат :)

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    коли він тут з"явився, тебе ше в проекті не було :)

19. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    це дуже по адмінськи з твого боку підтакувати тролінгу :)

20. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    ти слідкуй за своїми проектами і не переходи на особистості - ти ж адмін

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)