Ану розкажи мені хто тут шо заробляє?)))) Може хочеш стати модератором і теж косити бабло?))) Чо ви всі пінитесь))) Я не шарю) Всі такі нервові. веду до того шо кому цікаов приїхати просто потриндіти побачити інших людей то приїде. Я переважно відвідую з"їзди на відміну від більшості клубу. І приїжджаю хоч на ауді хоч на ровері, не заради "зрєліщ", а просто потриндіти чи заради питання, чи комусь на шось відповісти. Це все так, але це не відміняє того факту, що будуть з"являтися проміжні і окремі клуби і окремі тусовки. А це якраз і зачепило тутешніх дописувачів.
Заробляє "создатєль" форуму на рекламі. А ну скажи що не так. На пічкали форум рекламою просто так благодійно?
Перед тим як називати Пасати задрипаними - подивись на форумі якого клубу ти це пишеш - якого хрена гнати на Фольксваген у Фольксваген клубі? це якась неадекватна поведінка як на мене... Щодо тюнінг автівок - у нас є тюнінг клуб, для чого ти всі інтереси автолюбителів ліпиш в один гавнокомент і взагалі верзеш якусь кашу тут?? замість того, щоб визнати, що справді на даний момент мало активності від адміністрації, навіть стосовно тих банальних 2 рази в місяць з'їздів. До чого тут 'поганяти' це Фольксваген клуб - це не тюнінг чи драг клуб поганяти у Фольксваген клубі може будь хто, кому того захочеться і йому необов'язково мати 10-ти секундну Хонду Сивік Про Карпати.. такі знеохочувальні гасла з твого боку як від модератора - то розписуйся за себе, що не поїдеш і все, а не баклань людей, які все таки мають таке бажання разом потусити з Фольксвагенами.
Якщо виходити з логіки вищепрочитаного, то моїм "масонським ферраріком" навіть нема чого носа сунути на з"їзди з "чьоткими тачками")))) Селяві...
мені тоже, бо одне - старе, друге - на бляхах ))) мій Б5+ розганяє до сотки за 10 сєків Ну то шо?, будем далі туво мусолити бездіяльність, котра присутня станом на зара.... чи може @Олег М. привіткриє завісу таємниці, шоб ми розуміли, шо то такє буде:
Ну особисто я на тому нічого не заробляю))) І н яких бенефітів з того не маю. Ну і порахуй скільки там реклами і подивися її вартість))) Такий заробіток страшний шо ппц))) Шо тобі мішає зробити свій форум напічкати його рекламою і косити бабки?)) Якась фігня.... Народ ви шось читаєте не то шо я пишу)) ЧИтаєте те шо хочете прочитати. Я нічого не казав про то в кого яка машина. На фоні тих же Олега М. сірків і гольфів більшість пасатіків задрипані і абсолютно в не доглянутому стані. Але це я до того, як почалась тема "РОЗКОЛУ КЛУБУ". На даному ж форумі абсолютно це не має ніякого відношення. Ще раз процитуюсь.
Про твою адекатну поведінку форум вже наслуханий. Я ні на кого не жену. Мав такий самий задрипаний пасат який дуже любив і по сьогоднішній день місцями жалію шо продав. Але то питання інше.
ох як зачепило тебе я назвав ваші посиденьки масонською ложею (причому абсолютно без негативного підтексту) не тому, шо мене не покликали, а тому шо НІКОГО не покликали Домовились собі приватно і зібрались. Я не бачу в тому нічого поганого, зібрались та й молодці, просто повідомляти пост фактом про це на форумі, не було напевно обов"язково, бо то була не клубна зустріч, а ваша приватна. Якшо моя метафора про масонів когось так аж зачепила, то прошу вибачення ну і для любителів рахувати бабло ось звіт по супер-прибутках адміністрації за останній рік від Google Adsense можу зробити повну табличку по днях форум має три доменних імені volkswagen.lviv.ua , volkawagen.org.ua , vag-club.lviv.ua , всі разом вони коштують десь 40 доларів на рік скільки коштує сервер, спробуйте погуглити От недавно поміняв вінчестери на сервері, виклав 300 баксів з сімейного бюджету. Так, на серваку крім клубного форуму, є багато інших моїх проектів, але повторюся, все це мої власні інвестування грошей і часу скільки коштує час щоб займатися цим всім хазяйством технічно... спробуй просто оцінити свій власний час сподіваюся, на тому тема заробляння бабла вичерпана і тих твоїх стрьомних натяків більше не буде Як каже Шег, тут ніхто нікому нічого не винен і нема чого чекати, що хтось тобі зробить хіп-хоп. Маєш ідеї - закидай обговорення на форум, чи вживу на з"їздах і втілюй, організовуй. Ми з Орестом організували лише цей віртуальний майданчик, який нас всіх звів до купи. Це не є наш бізнес і не наше місце праці. Це просто наш вклад в спільноту. Якщо хтось може і хоче внести щось своє - зелений коридор! Якщо потрібна допомога чи порада адміністрації - звертайтеся. То шо, коли п"єм?