Та мені абсолютно всерівно який дохід форуму. Я веду до того, що з боку виглядає що форум створений тупо для заробляння грошей. Бо ніякої ініціативи з боку адміністрації нема. Тупо форум з банерами і все. Колись ще хоть " Хатинку" організовували, тепер й на то забили, я вже мовчу про всякі там кєпки і щось подібне. Просто не можу зрозуміти для чого створювати клуб і не заніматися ним? Я не кажу про якісь там фінансові вливання, просто банально достатьно організувати деколи якийсь сабантуй на з'їзді як колись з мангалом і ковбасами (хто що привезе) чи щось подібне куди б люди підтянулись. Але подивився на звіт про дохід і зрозумів чому забитий куй на форум і клуб .
Постав AdBlock в браузері і не буде банерів жодних. Десь також можна було обрати стиль форуму без реклами якщо не помиляюсь. В налаштуваннях профілю. Ним займаються, модерують, підтримують, платять за домен і хостинг, оновляють залізо і т.д. Все для того щоб користувачі форму могли спокійно спілкуватися тут. Це інтернет платформа онлі. Це не організація яка проводить марші, організовує івенти тощо. Хочеш організувати - організовуй. Пиши в темі, народ давайте посмажим в пятницю на з"хїзді ковбаски. Розішли повідомлення по юзерах в фейсбуці чи в приватні повідомлення. Раз ти, раз хтось інший і все. Створюється тема і вуаля... Всі чекають поки їм все готове принесуть і запропонують вигідні умови. От подивися дизеля теми про карпати поїзду і давайте побухаємо тощо. Проблема в організації? Ні. Проблема в тому, що немає зацікавлених в цьому. Максимум що народ хоче це зустрітися на північній посмажити ковбаси і все.
Чуєте... а, якшо я тут напишу матюки, то мене забанять? І на який час? П/с/ на "ублюдоньках" я невпускний...
я слідкую за форумом, я ж адмін забанять а на скільки - залежить від настрою Шега на той момент тобто якби форум приносив нам міліони, ми би частіше організовували ковбаски на з"їздах? А без міліонів в чому проблема? Ковбаски не такі смачні? скажи хоча б, чого ти очікуєш?
Мене не смущають ті банери. Вмене даже авторіа нема як закладки бо знаю що він є тут і постійно заходжу з вітси і клікаю на банер бо розумію що форум не святим духом живе. Хочу і організовую регулярно на вихідни для своєї сім'ї вилазки з шашликом. А тут тоже така собі, можна сказати, своєрідна "сім'я" і хай нею занімається той хто її створив. І я про то. Частіше будем на північній організовуватись, а там гляди і десь замісто рванем. Тільки одне діло коли це запропонує рядовий форумчанин і зовсім інше коли пропозиція буде від адмінів.
Хочу щоб був якийсь стимул для нових людей сюда підтянутись і щоб не встидно було ту наклейку возити на шклі.
І до речі організував дві чи три "Хатинки" бо розумів, що якщо, ще та традиція пропаде то клубу внатурі рура буде. Я не хочу тут до когось доіпатись, просто не розумію чому воно так всьо тут заглохло і нікому нема до того діла.
просто обговорення, не кидайте тапками, зрештою гірше не буде. 1. зїзди 4 рази на рік, згідно пір року (краще 4 зїди по мінімум 15-20 учасників, ніж 24 по 2-3) 2. місце. десь в районі стрийська - в.великого - княині Ольги. там багато парковок біля торг центрів і т.д. 3. дата. не п"ятниця. в ідеалі субота по обіді або неділя по обіді. 4. можна з машинами-без, по домовленості. 5. клубні турніри (пул, снукер, шахи, доміно...) навіть у форматі зїзду (клуби Zovex, SnookerLviv) моя думка - менше зїздів - більше урочистості. більше шансів на аншлаг )
пригадую, як одного разу вже вибирали. до фанаря то вибиранє, завжди будуть не згідні ті, хто в іншому кінці міста живе. брєд! в нас і так хто як хоче так і приїздить як написав адмін, типу - шо вам мішає організовувати? Наприклад: - мене цікавило побухати, організував, взяли і побухали. - мене цікавило поїхати на природу і побухати, організуваЛИСЬ, поїзали, відпочили і побухали. ..... тут не є ключове "побухати" - пишу так, шоб веселіше було, та й речі своїми іменами називаю ..... - запрошував до себе в тир? Запрошував! Приїхали? Хєр! Чому? Бо не організувались! - пропонував страйкбол/пейнтбол? (шоби зібратись командою) Пропонував! Ба, навіть тему створив (якшо не помиляюсь). Шо на виході? Правильно, знову не організувались. канєшно, ше би нє! Ще раз повторюсь, що місце зустрічей тре робити наказово і доводити по факту, бо кожен хоче, щоби в нього під хатою то ся робило. Тому, хай буде, як є. То питання закрите вже давно, і як свідчить практика - консенсусу в ньому не буде при виборі.
та хоть один раз на рік, від того відвідуваність не зросте. Як показує попередній досвід, то "на манєже одні і тє жи".... чи хіба я помиляюсь? Полистайте (до всіх звертаюсь) теми про Хатинку, на фотках одні і ті самі лиця, щоправда +- присутній, та навіть скорше мінус. І ще зазначу таке: без питань, все можна організовувати, але на всьо потрібні гроші, не великі гроші, тобто мається на увазі, шоб скидуватись по кілька гривників. І при якихось організаціях мироприємств, та тої ж Хатинки, бажаючих є повно, майже всі мельдуються, але як стає питання грошей, то бажаючі різко пропадають.... і так у всьому і завжди.
Не суть чи то під моєю особисто хатою , суть в виборі золотої середини доїзду для більшості . і доречі про час зустрічі ти ніц непрокоментував. Бо направду заграним після цілого тижня роботи ще на 19.00 на кінець міста думаю мало бажаючих буде . я можу помилятись , але сумніваюсь що тут мазахісти якісь сидять )
писав із сарказмом ))) Андрюха, ну полистай форум, вже раз вибирали, ну пойми шо ніц з того не вийде. так, бо з такою відвідуванністю, як в мене, то я утримався від відповіді чи пропозиції, щодо цього питання. я мазахіст.... і не май сумнівів ))), бо можу тобі довести це, щоправда двоє хлопів після побаченого впали в обморок.
зросте. бо люди знатимуть, що наступний з"їзд не скоро, тому краще приїхати на цей. і б їздив, якби знав, що там буде багато цікавих машин і людей. але то таке, моя думка...
Де ще є місце таке щоб при бажанні можна було розпалити мангальчик і покататись 402 метра? Просто біля якогось Сільпо в центрі зібратись, і шо?
якщо хто любить снукер чи пул, можна зібратись, оплатити свій ігровий час (пополам для 2-х гравців, і так кожен матч). + якась грамота для переможця (не дорого, і щоб адмін завірив підписом і печаткою )) ) можна з іншими клубами 1 на 1, чи 2 на 2 зійтись. з Мітсубіші клубу 1 снукериста знаю, казав колись давно вони грали більярд між клубами, він тоді ще за шкоду грав ).
не згідний з тим! протестую! Повинна бути градація, шоб я знав, наприклад за один матюк такий - бан на 5 днів, за один матюк такий - бан на 3 дня, а за теке-то словоблудіє, що визначається цілими фразами із кількох матюків - 15 днів. Вот це шо є, то не справедливо. Дивіться, навіть мєнти і ті відображають покарання по градації і класифікують, а ми шо гірші? Прикиньте, а якшо у Шега будуть типу місячні, а я напишу якусь нецензурщину, і він мене хлопне на два тижні.... і при умові, шо в нього їх не буде, типу афігєнський настрій і хтось тоді напише матюки, то він хлопне на 3 дня. Несправидливо получається, однако.