1. Фіг то правда, так просто всі забуватимуть про з"Їзди)) А так всі пам"ятають. що тоді то і тоді. Доречі, ти коли востаннє був?)) 2. Є сенс, але буває що хтось хоче 402 поганяти)) А там не можна. Хоча давно ганяли же всі... Як на мене нарреальніші місця літом то все ж арена львів. При бажанні там можна і ковбаси посмажити, і поганяти 402 і подріфтувати і ашан під боком. Це реально дуже оптимальне місце. 3. З цим згоден. Пятниця вечір часто сімейний день або п"янки в колі співробітників тощо. ПРоте на вихідні в літній час теж часто когось нема, хтось на природі хтось ще десь. Тому найкраще зробити з"їзд тупо в якийсь інший будні день. Середа-четвер. 4. це ващє пофіг, хто на ровері, хто на машині, хто з кимось пасажиром. Завжди так було. 5. Це вже варіант зібратися десь потриндіти пів години дочекатися всіх і їхати на більярд чи боулінг чи пофіг куда.
Шановні ви вже сі ту наматюкали коментами вище і поки шо живете))) За "нєвзрачні" і доречні матюки ніхто нікого банити не буде)
тре писати заявку на Садового. Можу написати, але ж мля, як завжди бажаючих буде повно, а потім ноль. Та й місту зара не до того, в місті своїх проблем хватає, а тут ми приїдемо. Відпадає центр міста. закидую локацію на скрінах, то там де простітутки стоять, там є афігєнна площадка асфальтована, якраз за посадкою, що відгороджує трасу, там і мангальчик можна замутьохати. Щодо 402м, то хіба на свій страх ризик по трасі, але в нас таких нема.
Чувак, от нереально далеко... Я кажу, арена-львів там і ковбасу посмажити можна і 402 і подріфтувати і кобіт воїх повчити їздити. Любе голубе.
та я всього 1 раз був ) бо більше не було вільних вечорів по п"ятницях ) та і нема охоти їхати, як там буде всього 2-3-є людей ) арена - підходить. мене цікавлять і люди, і машини. я б хотів хоч за кермом посидіти в різних авто, чи якесь коло проїхати. тому за арену )
То не пиши нецензурщину А ще в темі про з"їзди не обговорюй модерацію, це теж заборонено правилами Всьому на форумі своє місце
ну ппц, з одної жопи світу переносити в ще більшу Вул.Північна хоча би в місті знаходиться, а то шо ти пропонуєш то далеко за кільцевою
ну то чия б мичала а як ти приїдеш то вже буде 3-4 хто тебе пустить в свою машину, як тебе ніхто ніколи не бачив і не знає Замкнуте коло, поки не почнеш приїжджати на зустрічі, доти вони тобі не будуть цікаві
Пропоную туйво збиратися - на перехресті Пластової і Ковельської - там і брички є де поставити і 400 метрів є по безлюдній Пластовій: 49.859327, 24.059170
Прашу пращєнія, але відколи це Пластова стара безлюдна?? Там трафік доволі прийстойний і 402 точно там ніхто ганяти не буде. По друге якість дороги бажає кращого. Бо до Польової метрів 250 на око, а далі заправка і ями біля неї. Ну але зато шрот під боком)))
Чо ви заладили про місце? Місце для літніх з'їздів на Північній ідеальне і не тре його міняти. А от про зимові можна щось подумати. Зараз головне питання що організовувати на з'їзді щоб народ підтягувався бо як показує практика просто "папіздєть" в кінцевому ітозі зводиться до нуля.
Підтримую, місце це просто ідеальне було, але поки там свалку в кінці не зробили. Надіюся її скоро закриють, бо там останнім часом тільки і мусоровози ганяють і добивають і так не ідеальну дорогу. Але всерівно краще за просто парковку якусь бідя арсенів чи ще чогось.
Ого... Писали писаки))) я багато пропустила.Головне,що не побилися і непозабанювалисяя скажу,що вам ніхто не зробить свята,якщо ви самі собі його не зробите...То доведено! І якщо пару вар'ятів не організуються мотиваційним слоганом,типу "давайте побухаємо", то карнавала не буде))) Всім не догодиш- це не реально,тому люди і кучкуються " по інтересах" Посто шкода,щоб клуб заглох
@AMaZe з"зїзд взагалі то завтра на 19-00 на північній. Погода має бути люкс, то ж я планую бути, хіба б якесь ЧП)
прийдеться з роботи чухнути)) ато я до 7))і народ хто відповідальний, візьміть із собою клубну карту) хочу обзавестись))