От тому, краще забань себе сам на три дня хоча б.... .... будеш в моєму положенні, тоді дозволю тобі узагальнювати по мені відвідуваність всіх решта. П/с/ і на кінець сія поста процитую уривок з п'єси <<Гамлєт, або Феномен датського кацапізму>> класика сучасності Л.Поддерев'янського: "Блядські ці питання зайобують. То може, не вагаясь, спустити враз штани та батерфляєм хуярити, аж поки за буями в очах не потемніє? Ну а згодом? Про наслідки можливі не подумать? Один лиш тільки раз і вже крадеться піздець з своєю усмішкою хижой. Простуда, геморой, чіряк на сраці, запльована підлога, лікарі, від шприца гематоми і могила... На ній брудна Офелія вонюча та купка маргаріток, а під нею лежить той фраєр, що любив купатись. Такіє варіанти єбав я в рот і в носа. (Гамлєт харка у море і його дрючком пиздячить.)"
чо ти починаєш? нормально ж общялісь? Ніякого злого підгрунтя даний коментар не ніс, є справи значить є. Я до того шо переважно пятниці вечори у всіх сімейні дні, або чимось зайняті. І тому тимбільше раз в квартал вони не проканають. Ти один з тих, що на з"їзди часто приїздиш, є такі що на форумі дофіга часу а були може по разу... Якіь всі такі нервові, пярм не можу...
создатєлі реклямного флуду - з пляжа з ції теми! тут обговорення зїздів!!!! корочє серпень на носі! є 12, 19 та 26 серпня Я подумаю над місцем і назеачу дату
А хто 4 числа буде на з'їзді??? Ато я щось давно ваших коней не видів))) а за поговореньками взагалі мовчу.