В Драгєра є дрова, в нього недавно завіз дров був. Скажу йому хай візьме, і сокиру він якось тоже брав.
то не той, що забанений? його в бан, а він має везти дрова, сокиру... ше може хай півкабана притягне в знак подяки за бан? )))
абалдєть, ото мислення.... .... і шо далі? Якщо людина забанена, то вже не може на з'їзд приїхати?, він шо да адмінів їде? Доволі таки нормальні люди планують бути, типу Олег, Василь, та інші кого я знаю. до чого тут це сказано? п/с/ коли людина в "бані", то не значить шо вона прокажонна чи на твою думку саме так і є, чи ми не повинні з ним спілкуватись через амбіції @MARTINI чи як це розуміти? Х.й.з.! @Cherepaha ану будь добрий розясни, бо шось я не вкурив твоєї думки. судячи з верхнього поста, то мабуть НЄ!
якби мене забанили - я б образився. і нічого не возив. і не їздив би нікуди. (хоча я і так не їзджу )) )
При чому тут верхній пост? Клуб не живий судячи не з якогось там поста, а з того, що всі забили болт приїжджати. Останні два з"їзди були тільки ми двоє з Шегом.
Питання по сокирі закрито. Питання по дровах, я так зрозумів що драгер, або вирішимо на місці. Хто матиме час заїхати купити зо 2-3 кіля келбасок, різаний хліб, кетчуп майонез, б/а піво?
Привіти! Тільки зареєструвався і відразу приїду сьогодні з усіма знайомитись! Візьміть мені клубну картку, а я пошукаю комі ще в приват про це стукнути!
Буду нині мати час, то можу скочити і закупитися чим тре. Кажіть що потрібно? 1.Кетчуп (вострий і не дуже) 2п 2.Гірчиця (востра як жєлєтко) 1п 3.Вугілля 1п - в мене ще є залишки з 2 пакетів але хз чи вистачить (тре в машині глянути) 4. Кєвбаски свіжомелені на решітку - кіко? 5. Шашличок потрібен? кіко брати? 6. б/а пиффо 7. Насіння соняха смажене...