в п'ятницю 02 лютого по графіку з'їзд. Пропоную довести (в першу чергу самим собі) що можемо відірвати сраки і пики від ФБ, вайберів, хуярдирів, твітерів, хуїтерів та іншої інформаційної хуйні. Тому хто не зовсім зомбі, роботизований та всяке інше пропоную живий зимовий з'їзд біля МЕТРО на Городоцькій , як у 2009, 2010, 2011, 2012., 2013, 2014 роках бо останні 2-3 роки срака які всі в сраці!
о, я якраз в пт до Льова пиляю.... але стартую з Кракова тільки о 18.00... тому, якщо хтось затримається на дууууже довго, то може і побачимось
Виїжджай раніше) Тоді може і будуть шанси)) Хотів би тебе побачити, бо в Кракові тоді так і не вийшло((
Хай хтось притарабанить мангал, хто має розкладний або маленький що в багажник влізе. Я візьму дрова. В Метро зайшли закупились. Стали там з краю де мийка і гойра. В мене он сусіди виносять мангал в двір багатоквартирного будику і смажать шашлик і нічьо.
На подвір'ї так,але як чужі прийдуть у твоєму дворі смажити ти теж булькатимеш як і охорона,хоча як варіант Надіслано від мого Redmi 4, використовуючи Tapatalk