Сьогодні відбувся зїзд автомобілістів фольцваген. Хочу виразити свої емоції, словами вдячності, пацанам, які приїхали і приклали руку до мого автомобіля. Перевірили багато дачтчиків, відрегулювали, продіагностували і підказали, зрозумілою мовою, в якому напрямку мені рухатися далі і що робити. Велике дякую Саші, він же Sasa і RaZoRу, які мені сьогодні помогли, величезне дякую, бажаю повних баків і класних автівок. Дякую всім хто сьогодні приїхав. Всім радий знайомству.
@Пласмаса як то кажеться велкам! Радий був теж знайомству. Вливайся в форум. Розклад з"їздів і локацію найдеш тут в темах) П/С/ Допис переніс шоб по темі)
Є шанси що буде більше людей збиратися з таким розкладом. + впринципі нас більшість зі Львова, раптом яка допомога на дорозі потрібна буде... Є сенс можливо. Але Мартіні вайбером не користується)
Який вайбер? Може ше однокласніки? Всі користуються фейсбуком і є в ФБ-месенджері, нашо ше якийсь гівняний вайбер-шмайбер?
+1 за вайбер, дійсно хороша ідея, але не просто для Обговорення зїздів, а просто групу нашогго клубу, хто бажає зі Львова того і додати. +
Толку з тої групи було нуль. Тринділи про всяку дурню цілодобово, а як доходило до з"їзду, то всі на морозі. Після чергового разу як я сам приїхав на з"їзд, я звідти видалився. Не розумію, чим чат у вайбері буде кращий за той чат в ФБ-месенджері