Ок, видно мені привиділось, шо ти писав ніби тобі адміни палки в колеса вставляють Офіційно заявляю: адміністрація тільки вітає будь-які вилазки на природу, які не порушують чинне законодавство України
///Сорьки за офтопік чи флудяку/// от після цьої фрази в мене закрались смутні сомнєнія і тепер певно не засну, бо я в розлумах: альбо згідно чинного законодавства, я відпочивав до цього моменту, альбо ж все таки нє!?!? Кароч, роблю висновок: я не впевнений в собі, що зможу знаходитись на вилазці без порушення чинного законодавства України.
Карпати це хороша ідея,я за.Їдем пока ше неповирубували всі дерева там.Там є такі місця де можна машиною заїхати,шо ви собі навіть не уявляєте.Місто нікуди не дінеться,а мозги провітрити незашкодить)
В Вооо! О це, я розумію відповідь. Чьотко і змістовно. Так-так, нє-нє... а то, Личаківська перекрита, ровер не їде, алкаші, і порушники чинного законодавства України )))))
Ромео хватит я тя прошу Я за час від часу виїхати разом,але міняти місце дислокації на південній я проти !!! Ностальджи
Хлопаки усім привіт!!! Та да, я новачок( Прикупив собі Гольфіка2 і ЗА щоб зустрітися та по триндіти на вільні теми) Раз в квартал саме то!
То може не пасувати християнам чи тим, хто веде християнський спосіб життя або ж намагається дотримуватись тих християнських традицій, котрі передавались на Галичині поколіннями. А от сектанти, антихристи, буддисти, гомосексуалісти, віросповідальники пастора Аделадже чи Мунтяна, і всяке таке, що присуще в наш демократично-буремний час, то вони яке мають відношення до тих традицій? І ващє, я вважаю, що до всіх людей тре бути толерантним, незаложно від їх віросповідання чи орієнтації.
Ну от християни всього цивілізованого світу відгуляли Великдень позавчора. І цього тижня їдять собі ковбасу, не ризикуючи потрапити в казан зі смолою А в нас то є гріх!
воу-воу-воу, палєхчє чувак ))) перечитай уважніше: і, як бачимо, тут іде перелічення* (*конфесій, напрямків, віросповідань, орієнтацій, тощо) котре закінчується фразою "... і всяке таке ...", тобто автор дав зрозуміти, що їх багато та багато з них не перелічував. От, як би автор (тобто я) після слова "сектанти" поставив би двокрапку (":"), то тоді це слово набуло б узагальнюючого змісту. А оскільки, того не відбулось, то їж м'ясо і не переймайся.