я вже колись писав, але мене тоді забакланили трохи. пропоную ще раз. робити з"їзди 2-4 рази на рік. наперед скласти якийсь план, ну типу щоб був повний модельий ряд пасатів чи гольфів, чи сірків (кожен раз щось інше). окремо можна робити ауді/шкода/сеат зустрічі. це як програма мінімум, а решта учасників - хто чим може. зробити окрему перекличку десь в якійсь темі, хто тут є відносно активним учасником, і в кого яке авто, щоб знати, від чого стартувати. і потім так: число таке то - всі гольфи мають бути, потім наступний зїзд - всі пасати і т.д. чому не спробувати? яких машин за рік найбільше приїхало на свою дату - їм приз (перехідний кубок активного учасника). тоді люди будуть хацікавленіне тільки самому приїхати - але і ше когось підтягнути на такому ж транспорті.
В нас з"їзди 2 рази в місяць і ти на них не їздиш вазагалі, то нашо шось взагалі розказуєш як краще робити?)) 2-4 рази на рік то будуть якраз ті дні коли хтось не буде в змозі попасти, а зустрітися поговорити з постійними відвідувачами з"їздів і просто хорошими людьми то завжди в кайф. От і сам приїжджай і ше когось підтягуй на такому ж транспорті, без купків, міряння яйцями змаганнями і тд. В більшості наших не ті машини шоб з чимось/кимось змагатись.
тому і не їзджу, бо знаю, що там буде 2-4 людей (в кращому випадку). кожен думає, та нащо їхати, як за 2 тижні знов буде з"їзд, може наступного разу. Ти ніколи не думав, чому олімпіади і чемпіонати світу/Європи з футболу проводять раз на 4 роки, а не щороку?
Мені достатньо 2-4 людей щоб з ними поспілкуватися. Кому шо цікаво. От ти б приїхав вже було б 5ро і ше б хтось приїхав і тд. Бувають з"їзди коли є нормальна кількість людей, коли цікаво, навіть зимою такі були біля метро, простіше всього сидіти розказувати на форумі коли, кому і куда їздити, а ти візьми і приїдь просто.
друзі, всім привіт...сповідаюсь і каюсь перед Вами... я не можу поки що приїжджати на зібрання, тому що я зараз не стабільно живу у Львові, тобто, я в п"ятницю їду до жінки і дітей, бо на даний момент у Львові працююю та живу з понеділка по п"ятницю... В п"ятницю після роботи я мчу як блискавка на свому танчику Г4 до коханої жінки та любих синочків... Якби не ці фактори - то я б з величезним задоволенням котився на ці з"їзди, побалакати, поділитись досвідом, спитати розумної думки або ж божевільну ідею почути ( без цього ж нікуди)...ну і кінець кінців - живе спілкування, а не переписування в неті буквами та цифрами