краще тут звіритись з народом чи хто ще планує, нема тепер як колись, що можна їхати по графіку і обовязково будуть люди...
ЦЕ ПОГАНО ( Бо походу вже ніхто нічо не планує ,хіба раз в рік і то на паску і то 2-3 людини (ну як я зрозумів прочитавши трохи цієї теми)
Ну в літній період на Північній нас з Шегом майже гарантовано можна знайти в визначені дні Зимою до МЕТРО не охоче люди їдуть
Агов, хтось ще збирається на зїзди, чи чим раз тим гірше з тим? Сьогодні так як би мала бути зустріч за графіком
та цікаво але того часу вічно не хватає.. Ше годину б в день добавити і один день в тиждень і може б все всиг. Я наприклад Шегову машину вживу не бачив , він її все ремонтую а чи вона взагалі їздить. Мені здається треба змінювати графік зїздів . Може раз на місяці, а той раз на три... Не знаю мені здається просто якщо люди будуть знати що наприклад сьогодні зїзд а наступний аж через три місяці то може народу більше збереться...
Судячи з дати останнього допису в цій темі, зїзду не було цього року ні разу, ну то як тут раз на 3 місяці допоможе не знаю. Шег тобі треба було свого "тракторця" на зїздах перебирати, тобі би і публіка підтягнулася з ковбасками і попкормом )))
ООО. Давайте там відкриємо клубний сервіс самообслуговування. Машину покрутив, ковбаски поїв... Красота..
В кого тут нові машини?))) Для того і був створений чат в телеграмі. Щоб можна було домовитись в будь-який час. З"їзди в пятницю точно не актуальні - бо це сімейно-алкогольний день. Я давно казав що треба на четвер переносити то все))) Добавляйся в телеграм і пропнуй) Тоді би точно нічого не зробилося))) Давайте. Можу відкрити, інструментом забезпечити. Як будете платити?)) Чи багато буде бажаючих самому трахатися з коритом?)))
В сім'ї бухаю тільки я!))) Можу забезпечити гаражем на 4 машини. А чо? Реально! Ну але пару гривників має капати, ібо кажуть що у Львові навіть мама з татом за просто так не спить )))))) Локація: 200-300 метрів від перехрестя Зелена-Навроцького.
Без бабла то нічого не має сенсу... Це факт. Може ти гараж в оренду здаєш якийсь? Я б в цьому районі щось взяв) Бажано з ямою і велике на 2 машини або принаймні такий щоб можна було обидві дверки в ширину відкрити повністю. Ну і в довжину щоб ще метр хоч би лишався.
Йоли пали, тема ще жива )))))))))))) А з*їзди хоч відбуваються ще? Є ще таке як шашлики, сємки, перетягування буксиром, торт на обочині, безалкогольне пиво, дріфт і просто розмови ніпрощо?
Ні не здаю, але якщо кому тре, то виручити можу. Ями там нема. Зараз стоїть 3 машини, четвертим заїздить туди мій Г2. Всі машини можуть виїхати своїм ходом, окрім однієї ВАЗ, котру планую списувати і розбраковувати.
Нарешті адміни дали дупля що шось потрібно робити і організовувати! А не кричати, що ми вам площатку, а ви організовуйтесь якщо вам потрібно.
Пропоную на "добробуті" на смажених дзеркальних карпах Хмільне міцне літрове і закарпатське можна взяти поруч через дорогу.