про перенесення також би підтримав (але сами зимового зїзду.), бо з ДУблян до Метро тре трохи намотувати та ще й левандівка закрита. або неперенести а створити раз на місяць позачерговий зїзд, сьогодні також незміг, але непроти був би поспілкуватись. але ще зауважив таке що ті що дуже рідко бувають то ті в основному і проти перенесень.
як я і казав компанія була великою і приємною....було 15 машин ! Було дуже приємно познайомитися з тими кого ще не бачив ! Велика подяка Solaris'у за то шо допоміг мені розібрати приборку !
14,25 то сенс, а не ланос)))))) Оце помоєму найреальніший варіант... І тільки в зимовий період... Просто плуси МЕТРО - це багато місця і є пузата хата під боком на випадок сильних холодів...
Про піхоту ти вірно підмітив. Ггг)) шучу. А взагалі було супер, нехай заздрять кого не було. Це не відноситься Бормана - йому теж. . . добре працювалось. ))
Поки ви тут ностальгуєте за з"їздом я підготував фотозвіт (ні не з колекції нижньої білизни) про встановлення подіумів в передні двері зараз закину в розділ Тюнінг