обслуговування інжектора

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем S@sha, 17 чер 2007.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: обслуговування інжектора

Ось ще відгук парубка. який промив механічні форсунки. Може й в нього все до цього гут було, і вони були трохи засрані....
    http://www.scirocco.ru/forum/viewto...er=asc&highlight=%ED%E5%EF%F0%E0%E2&start=100
    А на тему миття електричних форсунок писав про генератор, який дозволяє їх мити у домашніх умовах. :)

2. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v

опыт показывает что помывка мех форсунок фигня а делается ето так окуратно иголочкой поднимаеш тареточку клапана на конце форсунки и через отверствие подачи забрызгиваеш средство для чистки карбюраторов из балона чтоб протекло насквозь и продуваеш воздухом лучше пару раз. и она еще чуть чуть оживет но лучше поставить НОВЫЕ а на електро надо подать 12вольт + - там указан только не долго

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
  4. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v

Заїжджаєте на "Арал-сервіс" на Зеленій за кільцем на ліво (якщо з центру їхати). Там вам усе промиють просто на машині. Займає то десь дві години. спочатку приєднують свій апарат до паливних магістралей, і той апарат ганяє банзу з хімією(зі свого бачка) і кожних 5 хвилин крутите стартером. Потім заводите двигун і ще пів години двигун працює, але пальне він бере не з баку автомобіля, а зі свого бачка.

Вчора мені промили, ефект відчутний зразу, двигун став елестичніший.

На мій двигун (ADR 1.8 20v) то коштувало приблизно 140 грн.

Власника автосервісу звати Володя. Кого цікавить в приваті можу дати його телефон. Дядько нармальний можна й за знижку домовитись :)

PS: На тому апараті вимивається срань не лише з форсунок а й поршневої групи (+1)
    І масло постійно в них беру "Aral", покищо ніяких нарікань.

5. SAM

SAM Початківець

Golf II GTI 1.8 16 v, KR 139 коняк

Промивка та присадки - це мертвому припарка, ИМХО!
    повитягуй форси, визнач яка заливає (їх буде 1 або макс 2) и поміняй на нові, бо промивкою або присадками можеш "кончити" і нормальні форси!
    форса коштує максимум 150 грн, о тож подумай чи варто....

6. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v

+1
    Присадки піднімлять все з дна бензобаку і в паливний тракт. А там ...Якщо паливний фільтр не справиться, все полетить на форсунки .

7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

А хто казав, що ті присадки ллють у бак? Зайдіть по ссилці. І почитайте методу.

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Класний майстер по механічних інжекторах - Андрій (на китайській стіні). Кому треба телефон кажіть, дам.

9. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493

А як часто треба чистити інжектор, я вже два з половиною роки проїхав то десь 50-60 тис.км і не чистив. Відчуваю що вже прийшов час. Машина оживає після 3000 об. а до 3000 просто тягнеться і швидкість щось дуже туго набирає.

Додано через 53 хвилини
    Мені мабуть треба вже почистити той інжектор. Якщо можна тел. Андрія

10. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Про чистку мех.форсунок - абсолютно підтримую Маркела, вона їм помагає як мертвому припарка. Минулого року промивав у Чернівцях свої - ЕФЕКТУ НОЛЬ ні в кращу ні в гіршу сторону. Тільки повна заміна.
    А тепер питання про чистку Вінсом - скільки зараз таке задоволення коштує (питаю бо прочитав на коррадо-форумі пораду дуже авторитетного дядька по мех.вприсках про позитивний результат даної процедури для мех.вприсків, от і хочу собі промити).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)