Відповідь: УВАГА!!! КЛУБНІ З'ЇЗДИ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД! +1. Я буду, Мартіні, замовлення якщо готове то підвези, пліз! На Північна 1, так??!:-?
Відповідь: УВАГА!!! КЛУБНІ З'ЇЗДИ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД! народ розберется, ми все норм пишем, а зустріч то так і є, коли зібрались тоді і добре, то добровільно все))) гарне запитання!!! П.С. Кіт с ким їхати будеш???
Відповідь: УВАГА!!! КЛУБНІ З'ЇЗДИ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД! Кіт, звичайно, дуже вибачається, але завтра чухне в Калуш... сімейні обставини
Відповідь: УВАГА!!! КЛУБНІ З'ЇЗДИ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД! Тю головний провокатор "смився", то шо -1 Кіт всі решта ще не передумали, то шо біля Метро???
Відповідь: УВАГА!!! КЛУБНІ З'ЇЗДИ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД! сам придумав і тепер чухне ось тому я проти всяких позачергових з"їздів. Спочатку домовляються, баламутять народ, потім в одного склопідйомник поламався, інший чухне в Калуш і зі з"їзду виходить цілий пшик. Маєте аськи, телефони, домовляйтесь зустрітися на пиво, а заплутувати народ якимись позаплановими з"їздами хзна-де, хзна-коли не треба. Особливо в офіційних гілках! Для клубних з"їздів у нас є офіційний графік на головній сторінці клубного сайту.
Відповідь: УВАГА!!! КЛУБНІ З'ЇЗДИ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД! То Мартіні, в мене є бажання зустрітись, якшо мене підтримають одноклубники, то я буду радий бачити їх біля метро на 19.00 в пятницю 29 числа. П.С. Точніше б не сказав^^
Відповідь: УВАГА!!! КЛУБНІ З'ЇЗДИ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД! Ну, то біля Метро! Будемо прощатися з зимою. Це буде перший позаплановий з'їзд29 лютого. Народ, це ж високосний рік, така рідкісна нагода.
Відповідь: УВАГА!!! КЛУБНІ З'ЇЗДИ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД! Я дав згоду бо наступного тижня буду в столиці, тим не менше буду радий побачити одноклубників. Я не сприймаю цю зустріч не як плановий зїзд а як маленьку приватну коротку зустріч, як кажуть поляки, spot (від слова spotkanie). А тема для цього вибрана дійсно не зовсім вдало.
Відповідь: УВАГА!!! КЛУБНІ З'ЇЗДИ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД! Позапланова зустріч відбулась на вищому рівні. З зимою попрощались. Кого не було, того не було, а ті, хто були мали неповторну можливість занятись слаломом у п'ятисмуговому заторі від моста до Метро. Крім того відбулась презентація ще одного Коррадо в нашому клубі. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: УВАГА!!! КЛУБНІ З'ЇЗДИ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД! саме так, Borman правий. Мені атмосфера сподобалась,
Відповідь: УВАГА!!! КЛУБНІ З'ЇЗДИ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД! завжди перед зїздом створюється питання хто буде, народ ви непроди якщо задам його я бо сам планую приїхати. ще хтось крім мене буде?
Відповідь: УВАГА!!! КЛУБНІ З'ЇЗДИ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД! Маю роботу. Але думаю, що якщо дуже постараюся - трохи затримаюсь, але буду !!!
Відповідь: УВАГА!!! КЛУБНІ З'ЇЗДИ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД! якщо все буде добре до приїду на новій підвісці))) П.С. Дякую всім хто приїхав на зїзд!
Відповідь: УВАГА!!! КЛУБНІ З'ЇЗДИ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД! Я був 19:15 біля метро - нікогісінько не бачив???А слалум в корку дійсно був...