Всім ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ ЗА ВІТАННЯ! Найкращий подарунок для мене був - відкриття власного Автосервісу КОМФОРТ та магазину запчастин. Всіх запрошую! ФОП Черніга Наталія Антонівна с-во В00 №440130 м.Городок, вул. Артищівська 1А тел/факс (231) 3-19-89 моб. 8 067 773-11-77 e-mail: o.cherniha ВУХО gmail.com Режим роботи: щодня з 9.00 до 18.00 крім неділі та свят
Вітаю!!! Успіху у розвитку! Відразу цікавить чи є передні підшипники на пассат Б3 мій, і скіки коштуватиме їх заміна?))) БУду вдячний!
-20% це для клубу я так зрозумів?)) Чудово! А підшипники є в наявності, тобто можна приїхати в будь-який день зразу купити і поміняти?? чи тре якось ше домовлятися на якусь годину?=)
Ну що ж... купив сьогодні підшипники, поїхав до пана Олега їх міняти. Поміняли, все добре з тим. Заїхав на геометрію після того. Заплатив 185грн за заміну і геометрію + якийсь болт походу зламався і 5грн за болт ще. Все ніби добре було, поки не почав їхати на Львів. Після геометрії машину доволі сильно хилило вправо, вже доїхав до львова, заїхав на геометрію туди де робив її завжди... Прийшлося переробляти, виставив майстер і все стало на свої місця. Вирішив зекономити 30грн на геометрії і 40грн на підшипниках + підняти бізнес одноклубнику, а прийшлося переробляти нажаль... А, і ще, пан Олег, як будете там, то заберіть будь-ласка кришечку на колесо. Таку чорну що на болти надягається з ковпачками на болти. Буду дуже вдячний! Бо забув там.
Щось тобі з майстром не повезло. Треба було вернутися назад, хай би переробляв. Мені теж там робили геометрію - я задоволений був
Може б і вернувся.. але срака не мав часу... мав зустріч у Львові... Я не хочу нікого образити чи шось нагрузити на пана Олега, просто чомусь мені так попало... Майстер навіть не знав яку машину вибрати.. я йому кажу 1,8 92й рік, він каже шо тут 1,8 нема 92го рокі, тіаки 94й. Вибрав просто пассат (89-93 роки)... хз... може тут в чомусь проблема... Перепитував яким болтом регулюється розвал, прийшов другий каже шаровою підтягуй... хз... У Львові мені перевірені рєбята зробили за 10хв і всьо літає=) А, і ше в прейск3уранті пише заміна підшипника ступиці 50грн штука. Про те що це ВАЗ або іномарка нічого не написано... То майстри сказали типу іномарка то 60грн, ну типу як пан Олег обіцяв -"0% знижки то типу по 50грн. Але ціна то вже таке. У Львові полю едорожче, по 80...
Від імені адміністрації автосервісу "КОМФОРТ" приношу вибачення Shaggy. При першій же зустрічі 100% повернемо кошти за розвал-сходження. Чому так вийшло, зараз розбираємося. Взагалі я буду всім вдячний за зворотній звязок, адже для покращення якості обслуговування це дуже потрібно. П.С. Прошу далі писати в приват, або у відповідній темі.