Оу, буду дуже вдячний! Чому вийшло так незнаю... Поясню на з"їзді якщо ьбудете присутні. І будь-ласка якщо ше є кришечка пластмасова моя заберіть і передайте мені, буду вдячний!
Планую загнати свого корча на ремонт ходової і т.д. Перелік робіт: -заміна пружин (4 шт) -заміна опорних підшипників (2 шт, при заміні пружин вони все одно знімаються) -заміна 4 втулок переднього стаба (поліуретан замість гумових) -заміна 2 рульових наконечників -заміна пер. гальм. колодок -переборка задніх супортів -заміна КПП+заднього сальника КВ -розвал-сходження Цікавлять ціни по кожній позиції і коли можна приїхати. Запчастини всі вже маю, девайс для установки сальника КВ, щеплення і зйомники на пружини можу привезти з собою. пи.си. можу залишити машину на день-два (тільки шоб не катались на ній і не дряпали :D).
Ну я ще не сплю тому прийму на себе цю відповідальну тему. Олег М,Вітаю з Днем Народження,всіх благ у сім"Ї,у бізнесі,міцного здоров"я,гарного товариства і щоб твоЇ залізні коні Тебе не підводили.Вітання від власниківVW
Вітаю тебе! Бажаю тобі здоровя, радості та шоб прибавлялось хороших екземплярів авто до твоєї колекції
Оп-паа ))) Говорив по телефону ще в "сплячому режимі"... Тепер приймай ВІТАННЯ і побажання ВСІХ БЛАГ!!! Тобі і твоїй КОМФОРТНІЙ імперії )))))))