Відповідь: Гонки!!! Ось тут куча всяких гонок! http://forum.lvivport.com/arcade.php?categoryid=9 Реєструйтесі і шпіляйте кіко влізе!
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! Я сьогодні приеднався, спочатку геть нічого не зрозумів. Взагали хтось з вас зара еще гра?
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! Колись давно зіграв пару раз. Так як зараз неграю можу передати тобі все своє, або взагалі дати пароль на аккаунт. Наличность: 8,872 LV Город: Ravenhills Спортивный уровень: 9 (14549) +2302 Экономический уровень: 5 (170) +41 Научный уровень: 1 (2) +8 Toyota Yaris [2/2] Разгон: [40/100] Скорость, км/ч: [192] Торможение: [38/100] Управляемость: [30/100]
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! а шо не ясного? як дойдеш до 5 рівня всупиш в наш клуб volkswagen.lviv.ua скажеш мені я тобі запрошення вишлю
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! А від гуманітарної допомоги я б не відмовився. Там мене так и кличуть Victorlas/
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! Потрібні гроші а то я вже на карт пересів. Чи можна почати гру спочатку під тим же ім'ям?
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! Що робить, на нормальне авто грошей нема и передать мені нихто не може, бо я не громадянин