Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! я зареєструвався зара освоююсь.. правда машини якісь зовсім не гоночні
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! ну ти бистрий, в мене тільки дві гонки було, хто скаже як тут норм гроші заробити, а то шось мені не доходить, всі хочуть другий лвл, а як його до другого підняти?
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! так в мене тоже 2 )))))) просто 2 з 2 перший.. зара продовжу.. нік Proxymo
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! граю щоб нерви відпочили від роботи.... коли є настрій та в мене купа бабок, не баїсь, я тебе азалачю
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! блін, шось мені на тому другому не фартить.. як підняти філок?? продав вже 3 машини розбитих врезультаті їжджу на стоковій мазді
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! блін, а мені пише що пароль не вірний і що такого мейла нема(((
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! точно тупа ще і довго чекати на когось, а життя то проходить. то щось тіпа гонки мурашок.
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! поки не будеш мати 5 левела тобі крім порад нічого ен дасть. ну це ж онлайн гра, вона швидкою не може бути. я перестав грати коли зявилася та дибільна карта....
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! та я бачу в тебе там не багато грошей як треба буде ти кажи я поділюся в мене там ше є шось 275 тис
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! Тільки при реестрації, коли запитають хто порадив грати, пиши Victorlas:-D:!: А ти вже граеш(( Ну хто буде новий пищіть мене! :-D:!: Я знайшов вихід з ситуації про збереження имені. Перееструвався и написав свое ім'я, там де питайть, хто запросив. И тепер отримую по 10% від виграшу під іншим ім'ям:-D:!:
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! Мій нік впізнають ті, хто має мою аську Але я трохи не продуплився як грати
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! пыти на роботу на шахти вони на карты на пывденному сході.. там за годину від 100-110 рубасиків платять
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! От коли нік скажеш, тоді й поговоримо. Та на роботу можна піти тильки після 5 рівня. Чи я не правий?
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! неправий.. на тих шахтах що я сказав можна і на другому.. просто треба переїхати на шахти