Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! зверху є кнопа "карта" там є гори на тій карті туда і їдеш.. а там на шахту йдеш на роботу
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! там потім нажимаєш кнопку "поехали" вона під рівнем заправки появляється і над списком шахт..
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! Щось я не поняв. Можна одночасно ганяти и працювати на заводі?
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! можна! колись там було лекше заробити і не було тої дибільної карти
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! MotorWars.ru Извините, игра остановлена по техническим причинам. Пожалуйста, возвращайтесь к нам позже.
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! І коли ти встиг набрати найбільшу кількість дописів після мене тут, нагребсти 275 ЛеВе, розвідати сайти на подобі е-Бай, роздуплитися як ремонтується ходова в Гольфі, повчити предмети до сесії? може ти ще поміж тим малюєш картини? :-D
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! Та шо тебе та карта денервує? так раніше не була і Таких Сітроенів уродливих :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! я в одному не даю дупля як підняти научний рівень там? тикаюся микаюся ніде не можу...
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! кіндер ти на салат присів? я тобі скажу коли я то всьо встигаю тоді коли ти пишеш всякі дибільні питаня. картини не малюю, я ше багато чого цікавого роблю того чого ти не знаєш..... в мене муля постійно включена тому швидкість нету мацюпусінька, а карта вимаає троха швидкості, плюсна роботу було набагато простіше ходити..... яккшо тебе цікавить де я взяв 275тис (взгаліто було шось 350 тис якшо не більше, я ж за клуб 50 тис віддав плюс шось 2 машини купив з запчастинами) то подивися історію в грі, не важко здогадатись яким шляхом я їх нажив
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! Я за тебе радий... мені всерівно де ти в грі взяв стільки грошей... Щодо "питань" то думаю ти не по адресу звернувся, я ж не оцінюю свою машину па пріколу шоби пагаварість просто :mrgreen:
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! ну то чого питав де я гроші взяв? Послухай я не по приколу оцінював, мені треба було почути думки інших, бо цінина аналогічний гоьлф дуже сильно коливаються від 7500 до 9500. тому я хотів знати яка ціна є реальною. і взагалі мене дивує різниця в ціні між 1,4 і 1,8 - 2 штуки помоєму то забагато, в німцях різниця 300
Відповідь: Онлайн Гонки!!! Приєднуйтесь! я ще раз повторюся, я не питався де ти ці гроші в забавці взяв, а писав коли ти це все встигаєш в цьому житті, ти як завжди чуєш то що хочеш почути, а не то що кажуть люди, стає не цікаво спілкуватися. а на рахунок картин ти зря - хороший заробіток :mrgreen: