А я от посвятив цепочку з хрестиком. І ношу не знімаючи вже десь біля шести років. До речі за безкоштовно, на службі у церкві. А що у вас у Львіві не ходять хати окроплювати щороку? Розумію злість шега, бо і сам звертав увагу і не раз по тв репортажі були, як священники на бентлі іздять і які аваріі роблять на п’яно, але ж не треба одразу на всі церкви ставити один штамп, є ж і нормальні священники, які ще не встигли позажиратись грошима. Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Я, наприклад, за посвяту не священнику в кишеню дав, кинув в загальну скриньку з пожертвами. Якщо чесно навіть не уявлю як я йому мав би давати ті гроші =))
є...в перший рік служби...поки в піря не вберуться... наблюдаю таку картину в селі,звідки я родом, вже років 30 (мені 38):приходить молодий піпчик з семінарії з чумаданчиком - рік\два - і поїхав піп на продвіженія по службі своїм пєрсанальним авто з загруженним багажником по самоє-нємагу... особисто я цілком і повністю згідний з Шегом - святити авто і платити певну таксу - це як пройти техогляд і оплатити страховку ! ну а образИ на панель - то святе
Колись також їхав під церкву, просив священника..... А тепер просто, на Святий Вечір і Водохреща, беру водицю, кропило і сам собі кроплю машинку. Тому мій голос ЗА.
Я важаю святою водицею покропити самому можна, а від співів священика (посвята) ефект не поміняється і на мою думку цей ритуал, ця послуга - це видумка священиків косити бабло, в біблії наскільки я знаю про таке не пишуть але можу помилятися.
Чим та свята вода відрізняється від тої шо з неба з дощем падає?)))) Можна освятити кархер на мийці і тоді кожна помита машина теж автоматично буде освяченою))) А питання пожертви церкві і священику... Ну хз... Походу це один з найпростішихз способів заробляння бабла. Борода в мене вже є. Лишилося купити за 1000баксів диплом священика і йти по хаах по 200грн збирати...
Знаєш є всюди винятки із правил ,як правило більшість священників - це духовні люди, хороші психологи, вони довго навчались в семінарії і живуть по церковним правилам, а я і священники бізнесмени, це факт, але через таких не варто ставити всіх під одну лінійку=))) Так у всіх професіях складається враження))) Вот ДАІшники))) Таке враження шо вони тільки то і роблять шо бабло гребуть....=))
Не знаю, в кого яка думка, але в мене - таке враження, що ДАІшники тільки бабло гребуть і розводять на бабло, і бєспрєдєльнічают, ітд.... Вот, хто мені докаже, що це не так, що вони сумлінні слуги народу, прийдуть завжди на допомогу, та адекватно згідно законодавства розпедалять всі двіженія...... Хтось вірить, що бувають такі? ---> Це мабуть утопія......
ДАІшники то окрема раса, і вони того не стидаються))) Я як собі машину переоформляв то той ДАІшнік і каже, шо мені "допоміг"(з мотором і тех паспортом розбіжності), "Тебе би цілий тут тиждень-два футболили", а сам з айфоном, на мерсі...)) Слуга народу блін!
Радий, що кількість релігійних фанатиків на цьому форумі ще перевищує кількість нормальних людей і відповідно можна собі з них гнати далі.. ! )) Алелую, брати і сестри..