Бля,а я заплатив сьогодні 50 євро офіційно в касу лише за те, щоб легально їздити на своїх 17" колесах (((
Друже, там в придачу ще й резина була, на якій ще й досі їжджу... Піскоструйка була 250 та покраска 300, Диски 700 (ціна була написана така бо забув врахувати грунт). При тому всьому щу в додачу йшло 4 колеса і в загальному ціна була 2000 грн, яка потім була знижена до 1500. І навіть з цією ціною диски не пішли, при тому що вони були в ідеалі порівняно з тим що я купив і тим що в тебе. Я не намагаюсь когось образити, просто іноді вбиває, коли люди ставлять ціни виходячи з того що "треба гроші"... Ще раз бажаю успіхів в продажі! Темі АААААПППП
Не сприймай з агресією. Мені вообще пофіг, я не заробляю собі ПЕРЕпродажами, в мене інший вид діяльності, котрий дає можливість принести шматок хліба до хати. Щодо резини..... Свої АТСи 13'' я брав минулого року в Керчі (Крим) ціна 1200грн. + моя пересилка десь 120-150 грн., вони важкі (набагато важчі, ніж алюміньки Ронали) + резина, власник сказав, мол, сам резину викинеш, бо вона нікудишня. І прикинь, я на тій резині ще рік їздив, ззаду стояла, в.т.ч. зиму, хоча вона була лиса як коліно, а по дорозі сракою носило на поворотах, як простітуткою по обочині, і очко бавилось в гру "Жим-жим! Ура". Ну і АТСи не в ідеальному стані, хіба гарно виглядають після мойки здалека. Але я ж не кіпішую. Тут на форумі, можеш попитатись, хто мене знає, хто бачив на якій я резині їздив. Але, є ще один нюанс....... .... трішки арифметики: Мій випадок. Вартість дисків без пересилки 1200 грн, рік 2013, долар 8,00грн, на виході 150 у.е. + пересилка + перекидка 2-ох резин + ізмєна всю зиму. Твій випадок.... ціну скинув до 1500грн, рік 2014, місяць березень, долар 8,00 грн, на виході 187 у.е. - це ціна знижена. Я знизив, до 110 у.е. і мені по*б@ти скільки то буде в гривнях, бо ваартість пального прив'язана до долара. Тоді ДП коштувало 9,00-10,00 грн, а тепер 14.80-15.00 грн. І ще одне, мої АТСи також треба піскоструїти.... корочче повністю марафетити, а це +50-80 у.е. (взагалі-то я не знаю, скільки то буде вартувати, все залежитиме від таких факторів: хто буде робити, чим буде робити, та якы матерыали буде використовувати), а помімо цього, один диск я катав, бо не балансувався..... Пофарбовано та реставровано дешевими матеріалами - це не значить, що якісно! Тому виходячи з цього, я тебе прошу - не вказуй мені, яку ціну ставити.... Якось розберусь без твоєї допомоги. А нє, не розберусь, буде прохання, знайдеш дешевше ніж 110 у.е. (але такі самі 14"), то кидай сюди ссилки, щоби раптом я людину не на*б@в. У першому пості цієї теми є Причина продажу вказана, але ще добавлю: ті диски мені не подобаються своїм рисунком і оскільки "серцю не прикажеш", то вони мені нафіг не потрібні. Бажана ціна за них вказана, тому кого цікавить, подобаються та підходять - ВЕЛКАМ! :D:D:D:dance2::dance2::dance2:
Вибач що тебе так сильно задів своїм постом. Пересилки і жим-жим очка - це не має хвилювати покупця, який платить гроші за товар а не за його пересилки і стан (_*_) попереднього власника. Ти як машину будеш продавати, не забудь доплюсувати кількість витраченого бензину та масла, плюс ремонти. Я написав лише тому, що (на момент коли писав комент) мене ці диски зацікавили, і для того щоб збити ціну - вказав , "що ціна космос". Що спільного між вартістю пального і доларом можу зрозуміти, а що спільного долар, пальне і твої диски - якось в голові не вкладається, ми живем ще в Україні і ЗП отримуєм (більшість) в грн. Ціна може бути в дол, але адекватна курсу і гривні. Завтра буде долар 20, ти їх будеш дальше тримати в ціні за 130 дол? Мої диски, коли ставив їх в продажу то дол був десь 8-9, коли почав рости - то ціну скинув та вказав в грн. При ціні в 1500 вони відреставровані та на резині, в тебе 1500 - в стані як на фото. На рахунок матеріалів, то грунт, фарба лак купувались спеціальні для дисків, фарбувались не з балончика а черех пістолет. Відїздив один сезон, сколів не було, лише в одному мусці "бордюрна хвороба". Доречі теж їх продавав, бо "серцю не прикажеш". Ціну я тобі не вказував, ти написав що "пропонуй", от я і написав що ціна їм в базарний день 700-800 грн. Продаш дорожче - класно! На рахунок ссилок: 1) http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=13071. Якщо знову вкл. математику то зрозумієш що якщо взяти саму резину по грн 200, то диски виходять в районі 130 дол. Порівняй стан тих і твоїх. 2) http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=10273. 3) З іншого клубу: http://forum.benzua.com/viewtopic.php?f=67&t=56992 Вважаю що дискусію потрібно припиняти на цю тему, можна навіть почистити і залишити інформацію по продажі. Успіхів!
так! як вважаєш за потрібне, бо мені теж набридло. Навіть Кармета вхарило :D. нафіг треба, хай залишається, як є! тобто, мені всеодно, я не заробляю собі продажами чи перепродажами. дякую. п/с/ про ссилки не забуваємо....
Carlsson, при першій жеш нагоді, коли буду вважати за потрібне і якщо буду вважати за потрібне, я поступлю так само, аналогічно, як ти. Тому пам'ятай! Успіхів!
))))))))))))))))) Тільки обовязково не забудь. Я теж не заробляю перепродажами, і не вважаю таке заняття негативним, негативним вважаю коли якусь річ стараютсья пихнути по невластивій їй ціні.... Видаляти коменти чи ні мені теж паралельно... ПС. Ссилки в попередньому мому коменті... Переглянь.
Поки тут розводилась демагогія, диски продалися. Диски поїхали у Львівську обл. Ціна продажу = 1300,00 (майже 115 у.е.) Продавцю котрий поміг продати - відкат 200 грн. Ну і звісно обмили півасіком ту всю справу. Всім дякую за участь. Закривайте тему