Паливний насос :(

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Monkey, 16 жов 2007.

1. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493
    Відповідь: Паливний насос :sad:

Я в Андрія свій бензонасос міняв, але на той час в нього не було такого як мені треба, і мені дав телефон реставратора.

2. Skil

Skil Active Member

VW Jetta II 1.8і 1986

І як успіхи реставрував чи купив новий?

3. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Так до Андрія я й не доїхав, бо жодного разу ще там не був і не знайшов :sad: Де ТО Є?

4. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493

Там така схема, майстер забирає твій бензонасос і дає тобі чужий відреставрований, і гарантія 1 рік. Як маєш час можна чекати поки відреставрують твій. Часу не було і я взяв чужий а сівй віддав. Робота і бензонасос - 350 грн. Проїздив вже більше року.

5. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Розкажіть як доїхати .

6. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493

тел. майстерні по реставрації бензонасосів, 76 00 33, моб. 8050 337 55 07 Невеличук Сергій, він мені мій бензонасос реставрував.
    А Адрія з китайської стіни гаража не памятаю, бо мені порекомендували його а як доїхати до нього показали як то кажуть на пальцях.
    Можна спробувати так як я зробив в свій час: доїхати до базару Галицьке перехрестя, біля базару буде великий будинок на багато підїздів то і є китайська стіна, за будинком метрів 300-400 є гаражі, на охороні запитати Андрія моториста і там всі його знають бо біля його гаражу завжди людно.
    Може хтось має якусь конкретнішу адресу?

7. Skil

Skil Active Member

VW Jetta II 1.8і 1986

Monkey тел. 8067-254-10-46 Андрій.
    Я би радив приїхати з ракту десь на 8 год. і черети чергу, бо по запису буде дуже довго...

Вкладення:

• mapa.jpg
      mapa.jpg
      Розмір файлу:
      95,7 КБ
      Переглядів:
      339
    • Подобається Подобається x 1
  8. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN

Питання, насос поміняли, а машина не заводится, в чому може бути проблема???

• Подобається Подобається x 1
  9. Skil

Skil Active Member

VW Jetta II 1.8і 1986

Привіт!!! Втебе інжектор??? якщо так то який насос ти поміняв великий - головний, чи малий - в баку???

10. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Та нє, друже, то про мій насос. Але вчора ввечері завели, і відразу погорів запобіжник світла в салоні :). Машина їздить, руки в дірках від викрутки, і від бензину нудить. Зате ДОСВІД :)
    І ше: Дякую Марку за телефонну консультацію :)

11. Shturman-80

Shturman-80 Новачок

ВАЗЗЗ

Фірма знаходиться на Водогінній 2. оф.218 т 2417-225.
    Про бензонасоси знають все , можуть відтестувати ваш насос. Коперативними насосами не торгують . Ціни прийнятні. Гарантія.

Додано через 16 хвилин
    GOLF III 2.0 GTI 1994 комплектовался бензонасососом VDO.
    Гудит , снимай и чисть сетки. Не знаеш как? Звони или приезжай г.Львов
    ул Водогинна 2. оф.218 т.8-097-524-45-05. Руслан.
    ЗЫ. Новый насос с гарантией 360.00 грн

Додано через 1 годину 28 хвилин
    Опять 25. У вас 2-х ступенчатыйнасос. Первая ступень бензонасоса забирает бензин из нижней точки бака и подает его в колбу, поддерживая ее наполненной независимо от уровня топлива в баке. Вторая ступень забирает топливо из колбы и подает его в инжектор под давлением 2,5-3 Атм (1.0 Атм Моно-впрыск ). Такая система обеспечивает бесперебойную подачу топлива при маленьких его уровнях в поворотах, а также на спусках и подъемах. Внутренний объем колбы составляет около 1 литра. При завоздушивании первой ступени такое количество бензина обеспечивает запас хода примерно 10 км .
    Если заменить оригинальный бензонасос на другой одноступенчатый, то при полном баке одноступенчатый насос закрепленный на дне бака (в колбе) будет обеспечивать необходимые режимы давления топлива. Однако если топлива в баке менее 20 литров, то в поворотах, на спусках и подъемах топливо в баке будет отливать на край бензобака. При этом заборник насоса “воздушится”, сразу падает давление топлива в инжекторе , что приводит к остановке двигателя. Причем, проблема не в том, что двигатель останавливается (ведь при любом бензонасосе двигатель остановится, если бензин закончился).
    Проблема в том, что двигатель останавливается при совершении какого-либо маневра (перестроение, обгон, поворот, резкое ускорение и т.п.).
    Нетрудно представить какую роль может сыграть такая “мелочь” при обгоне на большой скорости в плотном потоке.
    Ваша безопасность разве стоит 80.0 грн.
    Дядя Штурман.

• Подобається Подобається x 3
  12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Здох Бєнзонасос. Венто 1,8 МІ.
    Попередня перевірка показала що при поданні на насос 12 вольт і легкому ударі по ньому він працює секунди 2-4 і глохне, після чого можна ще разок вдарити по ньому і знов 2-4 секунди жужжання, при чому то він жужжить жваво і нормально, то ледве крутиться - тобто з перемінним успіхом.
    Скажіть на милість - невже при таких симптомах там не можна щотки/контакти перевірити і полагодити? Чи може бути щось дуже погане? Насос перед цим ніколи не "гудів", жужав собі помаленьку і не чути його майже було. Невде треба давати $70 і брати інший? Яка ваша думка?

Додано через 10 годин 4 хвилини
    Це точний діагноз? Просто на Водогінній 2 чуваку сказали що свій насос він може викинути або реставрувати за 350 грн!!! Або купити за 410 грн новий. Пол?

13. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Я ж казав ше в пятницю: відкрутити кришку на баку, ситягнути насос і подивитись, може там елементарно дріт переламався або фішка окислилась, а може і щітки, а може кусок срані якийсь попав в крильчатку і підклинює його. Як заочно можна встановити, що з тим насосом? Всьо почистити-помити-віддефектувати, і тоді буде ясно. Насос, не занурений в бєнзу, не включати!!! для перевірки користуватись акумом, знятим з машини в цілях безпеки і довгими дротами і резервуаром з бензином.

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

То Shturman-80:
    Механічні насоси в вас теж є? Мені треба на мій карбовий гольф
    Ціна?

Це був точний діагноз

15. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

бензин заливав?

16. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Давно було :) Там акумулятор підсівший був :)

17. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    прошу Вашої поради, сьогодні присів біля багажника і почув високооборотисте жужання бензонасоса, раніше чути не було (можливо уваги не звертав). Один раз Венто заглохла, бо бензин закінчився (не знав, що тут не загорається лампочка). Що робити??? Їздити далі чи все таки витягнути і оглянути насос??? Можливо він так має гудіти?? І як витягнути насос???

18. kym

kym Аксакал

a 100
    Ти поміг насосу щоб він почав гудіти сильніше, коли закінчився бензин і ти напевно на сухий насос крутив ним. Насос повинен гудіти. Чим новіший насос тим меньше гудить. Нічого не витягуй бо нічого не побачиш. Насос завальцьований. Їзди дальше, але срок експлуатації ти йому скоротив. Взагалі бажано для погружних насосів в баку меньше 10 л не залишати.

19. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    то що готуватись до заміни насосу???? :sad:

20. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Готовий маєш бути завжди, як піонер тим більше до заміни якогось елемента авто. В цій ситуації їзди, нічого ще не міняй, заливай бензин і
    А про заміну насосу авто саме Тобі скаже!!!:yes:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)