Паливний насос :(

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Monkey, 16 жов 2007.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    В багажнику піднімаєш кавролін і справа ближшк до задньої сідушки побачиш чорну кришку на 3-х винтах. Зняв вінти, зняв кришку.
    Далі побачиш кришку насса на баку. Знімаєш з неї фішку, знімаєш 2 паливні шланги закріплені хомутами. Приготуй якісь 2 карандаша щоб ті шланги заткнути бо з них (особливо не з обратки а з прямого) поллється бєнза.
    Далі треба відкрутити кришку. Для цього треба або ваговський спецінструмент або молоток і тупе зубило. По периметру кришки є бортіки в які треба впирати зубило і бити по ньому молотком. Це бажано робити з двох сторін одночасно (з напарником). Без зубила руками цю кришку відкрутити мені ні разу не вдалось.
    Далі знімаєш кришку і маєш прямий доступ в бак. Бачиш насос. Його повертаєш на 90% проти годинникової стрілки щоб він зійшов з кріплень і дістаєш.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    В принципі ці насоси в оригіналі досить надійні.Ще можеш багато кілометрів відїздити... але на суху без бензину не крути. Крім того бензин ще й охолоджує насос.

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну якщо на спідометрі так тик ~400 то вже навряд чи. Щітки стираються.
    Редагую. Подивився в гараж - 220 тик написано. Якщо пробіг рідний то щіткам ще далеко до "0"

Останнє редагування: 6 гру 2009
  4. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    ??
    бачу з зніманням насосу є трохи гемору
    сьогодні залив 40л 95 і ніби тихіше - можливо таке?
    вже 230тис. км., пробіг я думаю рідний (принаймі ще є total)
    Дякую всім, хто відкликнувся і останнє питання лізти туди чи не лізти????

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Конєчно можливо. Візьми якусь жужжалку і кинь в ванну з водою - тихше жужжить? А тепер витягни її на 3/4 над водою - голосніше? :)
    Не лізти

6. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    дякую за пораду, не полізу :)

7. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    В мене інша проблема - полетів бензонасос, той що стоїть на блоці. Сам бензонасос придбати не проблема, а ось дістати ебонітову прокладку, яка стоїть між блоком і насосом - проблема. Вирізав з параніту, але вона не тої товщини, прийшлось шаманити та й не знаю на скільки її вистарчить. Питався по магазинам - розводять руками, кажуть їх вже не випускають. Може в когось часом завалялась така?

8. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Хотів створити тему про паливний фільтр, але може то проблема в насосі?
    На 1,3 карб, після заміни паливного фільтра все ок, але через 3-5 тис пробігу починає тупити, дьогратись, нестабільні холості на холодну. Поміняю фільтр - все ок.

Хто якими фільтрами користується для карбюраторних двигунів,
    бо в мене колись стояв Кнехт вроді, але зараз ставлю прості прозорі по 3 гривні. Може не варто? Чи це теж бензонасос на підході?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)