Пане адміне, прошу переглянути

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем Ksi, 17 лис 2007.

1. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007
    Відповідь: Допоможемо діткам?

1 числа у більшості людей зарплата. :)

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

а де в кого 15 !

3. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.

Судя по тому что много людей 2-го числа не могут, и договоренности точной о дате поездки пока нет, а второе число не за горами - предлагаю повременить и всем договориться про точную дату выезда, чтоб потом никто не говорил что не смог... Как вариант можно ближе к празднику "Св. Миколая" поехать ?

4. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

Що вже все, ніхто нікуди неїде?:x
    І так завжди.

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Терміново мусів відлетіти в Київ. Все актуально, при першій же нагоді я там.

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

9 ноутів можна за ті гроші купити....а так, я за!

7. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ой звіняйте мав на увазі 900

8. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

5 дітей - якщо не помиляюсь то це дитячий будинок сімейного типу, а державною програмою передбачена серйозна допомога будинкам таким будинкам в тому числі і з житлом. А може і помиляюсь. Думаю доречніше буде допомогти монахині розібратись з державою, а вже потім шукати спонсорів. А дітей я люблю і готовий допомагати їм а не їхнім опікунам.

п.с. негативно ставлюсь до церковнослужителів, бо знаю як декотрі з них користуючись довірою парафіян заробляють собі маєтки.

9. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

я думаю шо держава тим дітям комптутера не купить, а ми можемо це зробити

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    так, допомога 1000 грн на дитину. Але щоби нагріти будинок до нормальної температури, в місяць на газ треба заплатити 2000, щоб купити продукти на всіх 1000, щоб поставити пластикові вікна 10000. А ще є транспортні витрати, одяг, іграшки ітд. Житлом ніхто крім ксьондза не допомагає. Якби це була вигідна справа, тим би займалися всі, хто бажає заробити.

11. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Видно, що дітей в тебе нема. Ти б їм ще салату підкинув :-D

Люди добрі, та цим дітям не комп потрібен! Їм потрібні книжки, одяг, ну і мабуть їжа (але надіюсь монахиня їх годує):!:

Додано через 2 хвилини
    Він і зобов'язаний допомагати якщо хоче попасти в Рай. А ти думаєш він чесною працею побудував цей будинок?

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Повір, це порядна людина. У неї взагалі немає жодного майна, вона би не жила в глухому селі без інтернету і з п'ятьма чужими дітьми :) І взагалі, вона не церковнослужитель а колишня монашка. Мені буде приємно, коли ти сам переконаєшся в її порядності, завітавши в притулок.

Додано через 43 секунди
    Думаю, так.

Додано через 3 хвилини
    Звідки такі висновки? Я писав, що їм потрібно виходячи із власних спостережень, для чого спеціально туди їздив.

13. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

до чого це було сказано ???

і взагі шо то в тебе якась недовіра і неприязнь до церковних служителів.

в нас в селі також всі казали о який священик на іномарках їздить хату збудував, проте мало хто знає що він ще займається бізнесом і сам немало допомагає церкві

Додано через 1 хвилину
    я зігдий перекинути свої гроші з демокара на допомогу дітям
    хто як?

14. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

15. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408

товариші, знаю по власному досвіду що священники зараз думають про свою кишеню.
    не всі звичайно, є і нормальні. Я як жинився то все побачив, де які такси, нехочуть писати дозвіл на шлюб у інших церквах, проходження наук, заплатиш і можеш неходити,
    це все було дуже смішно.

звичайно я не про цього священника, але Бейліс недовіра є вона в підсвідомості людини формується після побаченого мною.

16. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Дана тема не має жодного відношення до священників. Якщо дітьми опікується колишня монахиня, це не означає, що можна засмічувати тему про допомогу дітям.

17. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408

взалежності коли будувасвся, зараз щоб збудувати тре мати трохи багато бабла.

Додано через 1 хвилину
    Бейліс у попередньому листі узугальнив запитання це була на нього відповідь,
    можете видалити допис Бейліс та мій.
    я допомогти дітям ЗА!!!

18. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Ну народ, та не будьте ви такими приземленими! Яка різниця за що коли і хто будував будинок? Важливо те, що людина безкоштовно поселила в своєму будинку безпритульних дітей, а сам з сім'єю живе в старій халупці. Перед тим, як говорити про порядність інших, я би задумався, чи зміг би сам наважитися на такий крок...

P.S. Якщо хочеться поговорити про бородавки священників, ксьондзів і попів - велкам в колектор, Травел вже чекає :)

19. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ну то зголошуйтеся, хто буде допомагати?

• Подобається Подобається x 1
  20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Мну нє протів.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)