Відповідь: Допоможемо діткам? та до того, що цим дітям не комп потрібен а реальна освіта (віршики, казочки і т д). Я за те, щоб їм якусь бібліотеку зформувати (прикупити книжочок)! Додано через 5 хвилин бувають різні священники. В деяких дівчат на сповіді питали "чи брали грішну плоть до рота?" (є факти)
Відповідь: Допоможемо діткам? Пол правий, все лишє викинути в колектоа Борман Орест казав що книжки в них є ! освіту здобувають в школі. А Орест каже що їм потрібно і взагалі рахую що ця дискусія тут недоречна. Хто хоче той допоможе.
Відповідь: Пане адміне, прошу переглянути 1. Тайна сповіді не повинна бути оголошена - ця дівчина згрішила, розповівши таке іншим 2. Суть сповіді - розповісти якомога більше і детальніше про свої гріхи, і якщо дівчина кримпувалася, священник міг їй допомагати, тобто він робив правильно. 3. Якщо дівчина не збиралася розповідати про свій гріх (що можна припустити з її обурення), навіщо вона йшла до сповіді?
Відповідь: Пане адміне, прошу переглянути Скажіть, будь-ласка, а про що ж ви таке думаєте, що це викликає таке обурення? Священник, всьоголиш, запитав, чи цілувалась вона і все
Відповідь: Пане адміне, прошу переглянути а відколи це поцілунок трактується як "грішна плоть до рота..." :?:
Відповідь: Пане адміне, прошу переглянути KIT, а ти грішну плоть до рота брав? ну я в смислі, цілувався? Додано через 1 хвилину шучю ;-)
Відповідь: Пане адміне, прошу переглянути За такіє шуткі в зубах бивают промєжуткі!!! жартую ! ;-) Ні, у мене подруги роздули з цієї фрази цілу епопею, тому поцікавився в інших, дехто казав так як ви думали, а інші спростовували. Мені, власне, вшистко. Просто підкинув як варіант!
Відповідь: Пане адміне, прошу переглянути перекладаю: Латинь: lsnb lsnb lt dfc gjlsnb/? Українська: дыти дыти де вас подыти/?