панель приладів з тахометром

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем teratino, 14 жов 2011.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Якщо мова за мене, то я відписав це раз. Друге - я не буду більше брати нічого, не поставивши відразу. А то вийде як з тими ручками тепер маю довгограй. І третє питання - ціна до обговорення. За запропоновану я пас.

2. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    А за скільки ж ви всі хочете приборку з тахометром, за 50 грн.? Нема таких цін розслабтесь... :D

3. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ти назвав ціну, я відповів. Ніхто не каже про 50 грн. Але і названа ціна в стільки-то крат більша, чим 50 грн., не підходить. І взагалі не розумію претензій. Краще дістань до тих ручок, які ти мені продав на двері, ободки. Це ручки з венто, як мені сказав Донецький, і тому плясати не буде. Мають бути ще й ободки до клямок від венто. І не по 50 грн. за ободок, а дешевше :) Тоді куплю і ободки, і приборку (зторгувавшись і відразу поставивши). І взагалі, домовляйся з Донецьким :) Він сказав, що зробить ті ручки, то нехай робить. А моє діло клієнтське - платити гроші і ні про що не хвилюватися.

4. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    Які ободки? Яке Венто? Шо мені Донецький? Ручки які Ви купили від Пассата В3 тільки без кнопок і ніяких ободків там не існує, а взагалі то треба було купляти комплект коли Вам пропонувалось а не шукати в сраці меду.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Чуваки, може ви з приватними розборками перейдете в приват, як того вимагають правила форуму? Ваші сраки з медом нас не дуже цікавлять якось

6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Питання про пошук приборки з тахометром для Пасата В3 1,8 бензин надалі відкрито. Чекаю інших пропозицій, за адекватними цінами та нормальним відношенням до потреб клієнта. Prizrak, вибач, але тепер в тебе приборку не буду купляти, хіба що за 50 грн. :)

7. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    На приборку нова ціна 800 грн.
    В приваті не цікаво Мартіні народ повинен знати своїх героїв.

8. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    На B3 з мінімальними доробками стає приборка від В4 пассата з тахометром, і всьо нормально працює
    І В4 бампер офігеньськи стає)))
    Я вже робив таку маніпуляцію з бампером і приборкою одному нашому одноклубнику))

9. vagor

vagor Початківець

vw passat b3, 1.8mi RP, 1990
    Вибачаюся що вліз трохи не по темі, але можна запитати у пана Донецького - як у одноклубника справи з обдувом радіатора з бампером від В4? не перегріваєтся?

10. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Фсьо по фен-шую)))90 тримає чітко

11. vagor

vagor Початківець

vw passat b3, 1.8mi RP, 1990
    Дуже дякую за оперативність. Буду думати про заміну свого штатного...

12. fedja

fedja Active Member

VW Passat Variant В5
    сраку ніхто не морочив!!!!!!!ти продаєш а хтось купляє...щоб купити потрібно щоб підійшла ціна!!!твоя ціна нікому не підходить!!!!так що нетреба ні на кого наїжати!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  13. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Завершуємо епопею з ручками до ЕСП, доробляємо регулятори пічки і беремось за приборку. І то треба пошвидше, бо інші проекти стигнуть. Є де взяти датчики АБС, дроти до них, але треба спочатку завершити незакінчене. Після цього вже і до бампера може черга дійде. Коли дзвонити, коли приїзжати?

14. teratino

teratino Початківець

Jetta coupe
    підкажіть
    підключив приборку тахометр працює але не працює температура і дачик бензини ще стрілка спідометра скрегоче?? :scratch_one-s_head:

15. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    А датчики взагалі працювали на купленій приборці чи ні? Можливо тобі продали приборку з непрацюючими датчиками? Передивись дорожки на зворотній стороні приборки чи не порвані (прозвони тестером) якщо цілі то заміни датчики. На рахунок стрілки то можливо тросик десь став "косо" чи під натягом (згином), максимально витягни (поправ) його в моторний відсік, така біда була з новим тросом(змазка не допомагала)

16. teratino

teratino Початківець

Jetta coupe
    а дачикі підійдуть від моєї старої приборкі з годиником?
    а і ще непрацює лампочка масла

Останнє редагування: 27 жов 2011
  17. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    Покажи фото нової та старої приборки і я тобі скажу чи підійдуть.

18. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Теоретично підійдуть, лише потрібно буде замінити шкали, а внутрянка така сама теоретично, розбери і буде видно, або до розбору зрівняй посадочні місця(гвинтики на зворотній стороні приборки) якщо одинакові то підійдуть.

19. fedja

fedja Active Member

VW Passat Variant В5
    щоб не створювати нової теми напишу тут!!!питання таке: в мене стоїть приборка старого типу (спідометр до 220. годинник і поворот -одна лампоска знизу) коли ставлю приборку з тахометром але нового типу( повороти роздільні і з верху) то працює все крім трьох лампочок:масло. тосол і дальнє світло!!!!!!чому так??????чи вона просто не підходить?????підкажіть.......

20. teratino

teratino Початківець

Jetta coupe
    ок сьогодні зроблю фото
    мені говорили для того щоб працювала лампочка масла і температура треба дачики в моторі поміняти

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)