панель приладів з тахометром

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем teratino, 14 жов 2011.

1. victar

victar Початківець

Jetta
    шо по начому ніяк??

2. victar

victar Початківець

Jetta
    свічка чи лампочка?
    якщо вона там буде, то хай буде, аби не блимала!!

3. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    хібащо світомузику підключиш то моргатиме а так тоні. але дизельний спідак брехатиме в +

4. victar

victar Початківець

Jetta
    А якщо так?

5. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    можна спробувати

6. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    до теми тахометра , виявилося , що степан мене не правильно зрозумів , він думав , що в мене взагалі тахометра нема , чудо сталося , коли він зрозумів , що тахометр є , але він не робочий , одного разу купив , алектричний , приїхав до нього шоб його поставити , в кінці кінців , Степан побачив , що є тахометр , зняли щиток . і вчому був прікол , той контакт на платі , що відповідав за тахометр , просто напросто був обрізаний , акуратно ножем , запаяли поставили , тахометр працює , проїхав 100 метрів почав пищати зуммер , приїхав назад , покопалися в тому щитку , знайшли причину , той дріт , який від щитка , йде до датчика тиску масла , був обірваний саме по ті причині і пищав зуммер , тобто він показував збій у контакті з датчиком тиску масла , кинули новий дріт , від самого щитка до даччика і вваля все працює до тепер і тахометр працює і зуммер не пищить . Всновок , той вуйко , що мав ту машину до мене просто напросто обрізав той контакт який відповідав за тахометр , тим самим розірвав контатк з зумером , називається усунули пищання зумера , а то що тахометр не робить , то фігня , зато зуммер мовчить , ось таку проблему розгребли

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)