В мене стояла 2-роз'ємна (без тахометра, походу 1986р.н., якщо до мене ніхто не міняв). Минулого року поміняв на іншу, з тахометром і з розходоміром палива. Вона теж 2-роз'ємна, але роз'єми зовсім інші! Як по кількості контактів так і взагалі типом роз'єму (old - роз'єм на ст.пластинах, new - на звичайних доріжках). Перекинути роз'єми не вдалось, прийшлось з паяльником брудною парнухою займатись ....
Такс, я вже майже морально готовий купити. Надіюсь мене така доля як Voffkу обмине. До речі на теперішньому спідометрі стоїть макс 220км/год, на цій 200, якась різниця є - похибка більшою не стане ?
Очі бояться, руки роблять Все працює... Щодо похибки, то така дійсно є. На шкалі спідометра вказано індекс. Він має збігатись з типом коробки (якщо я не помиляюсь). На цій в мене зазначено "975", на старій було кажись "935" (сьогодня гляну). Похибку так і не перевіряв, ніхто не хоче зі мною проїхатись 60-100-... Також думаю бреше і показник пройденої відстані... Проте на цій панельці він обнуляється
200 і 220 мають одинаковий індекс 950.. якшо буш буш мати бонус перекину твій спідометер в ту приборку але там в тебе стрілка біла
Ну та бо руль рульом , а якщо ти продаєш панель приладів з МФА і наскільки я зрозумів мінятимеш на звичайну панель то нашо тобі ті датчики . Тоді яка ціна з датчиками разом ?
блін.. як побачиш на шо я поміняв скажеш шо йа маніяг там буде і мфа і датчики ремнів і всяка фігня яку я незбираюся підключати!!!! так само як і ніколи не збирався підключати МФА на цій приборці! тому ні датчиків ні підрульових в мене нема.. ви би хлопці спочатку зорієнтувались в цінах а потім би писали бо підрульовий звичайний в Степана коштує 100 грн а з мфа цілих 150 (вчора виясняв для київлян) датчики тоже думаю менше ніж 10$ не коштують то скажіть мені як я можу продавати приборку за 40$ з підрульовим якщо тільки той підрульовий 20$ коштує
Ну чесно кажучи про ціни на датчики не в курсі був, за просвітлення спасибі А на рахунок підрульових перемикачів, чомусь не лякає - чесно кажучи думав щось наколхозити, може поверхнево глянув на цю проблему і це не реально. Але склалось враження що з елементарними знаннями електроніки і маючи достовірні електричні схеми + справну проводку на своїй машині і справний МФА - це реально зробити.
бля, я зпаявши тобі той перехідник з 2 на 1 трохи загрався, уявляю що би то було як би я ще МФА підключав + проводка по машині, датчики, та ну нах...
:gamer: ну може у звязку з важким підключенням і високими поставленими цілями буде зроблена знижка для ще одного техноманіяка :wacko1:, щоб повністю зламати мої сумніви з приводу купівлі Можна ціну і у П.П.
Чювак ти ше трохи поторгуєшся і взагалі її не купиш так як Векслер панель :rofl: якщо ціна підходить береш ні то шукаєш дешевше..
Соррі за оф топ. Хотів запитати: Хіба та приборка що продає Solaris з MFA?! Наприклад я там бачу цифровий годинник, но ні як не MFA.... Ознакою MFA має бути Чи то я щось напутав?!
хлопці я ж писав що корпус приборки довелось поміняти бо рідний з тими іконками був потертий.. він є в мене дома такщо це не проблема.. та приборка просто неможе бути без мфа якщо вона від гольфа!!!