Панелі приладів

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Borman, 12 тра 2009.

1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    підійде всім до 90 року випуску.. тобі точно..

2. Voffka

Voffka Active Member

VW Jetta Coupe
    Клубна карта:
    000010
    В мене стояла 2-роз'ємна (без тахометра, походу 1986р.н., якщо до мене ніхто не міняв).
    Минулого року поміняв на іншу, з тахометром і з розходоміром палива. Вона теж 2-роз'ємна, але роз'єми зовсім інші! Як по кількості контактів так і взагалі типом роз'єму (old - роз'єм на ст.пластинах, new - на звичайних доріжках). Перекинути роз'єми не вдалось, прийшлось з паяльником брудною парнухою займатись ....

3. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Такс, я вже майже морально готовий купити. Надіюсь мене така доля як Voffkу обмине.
    До речі на теперішньому спідометрі стоїть макс 220км/год, на цій 200, якась різниця є - похибка більшою не стане ?

Останнє редагування: 15 чер 2009
  4. Voffka

Voffka Active Member

VW Jetta Coupe
    Клубна карта:
    000010
    Очі бояться, руки роблять :cool:
    Все працює...
    Щодо похибки, то така дійсно є. На шкалі спідометра вказано індекс. Він має збігатись з типом коробки (якщо я не помиляюсь). На цій в мене зазначено "975", на старій було кажись "935" (сьогодня гляну).
    Похибку так і не перевіряв, ніхто не хоче зі мною проїхатись 60-100-...:russian_ru:
    Також думаю бреше і показник пройденої відстані... Проте на цій панельці він обнуляється :)

5. Solaris

Solaris Аксакал

200 і 220 мають одинаковий індекс 950.. якшо буш буш мати бонус перекину твій спідометер в ту приборку але там в тебе стрілка біла

6. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Мені би червону стрілку для спідометра...

Останнє редагування: 15 чер 2009
  7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Ще одне - разом з приборкою йдуть датчики температури повітря і масла для MFA ?

8. ENERGY

ENERGY Місцевий

Якщо за цю ціну йде приборка хоча б з цими двома датчикам - то купляю!

Останнє редагування: 18 чер 2009
  9. Solaris

Solaris Аксакал

а чого ви не питаєте чи йдуть в ціну входить руль?
    все що йде в приборку вже описано..

10. ENERGY

ENERGY Місцевий

Ну та бо руль рульом :), а якщо ти продаєш панель приладів з МФА і наскільки я зрозумів мінятимеш на звичайну панель то нашо тобі ті датчики :blush:. Тоді яка ціна з датчиками разом ?

11. Solaris

Solaris Аксакал

блін.. як побачиш на шо я поміняв скажеш шо йа маніяг :russian_ru: там буде і мфа і датчики ремнів і всяка фігня яку я незбираюся підключати!!!! так само як і ніколи не збирався підключати МФА на цій приборці! тому ні датчиків ні підрульових в мене нема.. ви би хлопці спочатку зорієнтувались в цінах а потім би писали бо підрульовий звичайний в Степана коштує 100 грн а з мфа цілих 150 (вчора виясняв для київлян) датчики тоже думаю менше ніж 10$ не коштують то скажіть мені як я можу продавати приборку за 40$ з підрульовим якщо тільки той підрульовий 20$ коштує :pardon:

12. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Energy, не забудь, що тобі ще треба буде підрульовий з управлінням МФА!

13. Solaris

Solaris Аксакал

йому щоб підключити в своїй машині МФА треба більше награтись з нею ніж ми зараз з моєю граємось

14. ENERGY

ENERGY Місцевий

Ну чесно кажучи про ціни на датчики не в курсі був, за просвітлення спасибі :)
    А на рахунок підрульових перемикачів, чомусь не лякає - чесно кажучи думав щось наколхозити, може поверхнево глянув на цю проблему і це не реально. Але склалось враження що з елементарними знаннями електроніки і маючи достовірні електричні схеми + справну проводку на своїй машині і справний МФА - це реально зробити.:scratch_one-s_head:

15. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    бля, я зпаявши тобі той перехідник з 2 на 1 трохи загрався, уявляю що би то було як би я ще МФА підключав + проводка по машині, датчики, та ну нах...

16. ENERGY

ENERGY Місцевий

:gamer: ну може у звязку з важким підключенням і високими поставленими цілями буде зроблена знижка для ще одного техноманіяка :wacko1:, щоб повністю зламати мої сумніви з приводу купівлі :scratch_one-s_head:
    Можна ціну і у П.П.

17. Solaris

Solaris Аксакал

Чювак ти ше трохи поторгуєшся і взагалі її не купиш так як Векслер панель :rofl:
    якщо ціна підходить береш ні то шукаєш дешевше..

18. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Доречі, тут ще і я приборки продаю, правда до Гольф 3 :nyam2:

19. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Соррі за оф топ.
    Хотів запитати:
    Хіба та приборка що продає Solaris з MFA?! Наприклад я там бачу цифровий годинник, но ні як не MFA.... Ознакою MFA має бути
    Чи то я щось напутав?!

20. Solaris

Solaris Аксакал

хлопці я ж писав що корпус приборки довелось поміняти бо рідний з тими іконками був потертий.. він є в мене дома такщо це не проблема.. та приборка просто неможе бути без мфа якщо вона від гольфа!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)