Пасат В3 1.8 моно,гур,кондей, 92рік по запчастинах!

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Діман, 4 лют 2010.

1. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    блін не везе мені з тими кутиками в мене інші
    а от пічка вроді така там все світиться як має бути? а мафон там який? будеш продавати?

2. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    як там з порогами довжина та ж сама в седана і в універсала?

3. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ще прошу озвучити ціни на ручку водія зовнішню і фари

4. Діман

Діман Початківець

passat 1.9 ТD 94 рік
    Привіт !Всім відповідаю в одному дописі!
    На рахунок ржавчини!Дійсно колеса трохи з іржею,але підлягають відновленню(шліфовка + покраска).Трохи потепліє я з них зроблю як нові,до речі є одне нове,двохколірне -чорно срібне!
    Супорта -100 грн
    Магнітофони є три-один мр3 Кларіон,касетний оригінал з пасата,простий касетний з екраном !
    Різниця в порогах між седаном і універсалом є значнарізні за довжиною і будовою!
    Фари(оптика ідеальна) -300 грн,ручок нема,раджу купити нову-90-120 грн в залежності є дроти чи ні!
    помпа гура робоча не гуде 100%,перезвоніть до кінця тижня,бо вже двоє питалось за неї!
    Лишаю свої контакти 0632754508/0673728563 Діма
    Ше забув на рахунок потенціометра,на машині стоїть вприск 90 року ,не знаю чи підійде!

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Там нема різниці. Потенціометр своєю будовою являє так сказати звичайни реостат... Там просто з часом обмотка перетирається і тому через це він здихає...
    Так то він підійде, головне шоб його конструкція і будова була однакова і кількість контактів(в мене 1,2,3гонема, і 4,5). Можеш його сфоткати на інжекторі шоб я поглядів чи такий самий як в мене?
    Диски поки шо менш цікавлять, але якшо зробиш фото і реальний їх стан побачу всіх то я подумаю.

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ну заберу, тільки ще один момент. який виліт у помпи між корпусом і площиною на яку лягає шків?

7. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    А на моє запитання не відповів (допис № 20)

8. Діман

Діман Початківець

passat 1.9 ТD 94 рік

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    o.cherniha(ПЕС)gmail.com
    І заміряй виліт між краєм корпуса помпи та площиною де лягає шків.

10. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    шось ціни в тебе недуже той низькі
    поки зацікавила рамка і регулятори пічки(при умові що всі лампочки горяить)

які пропозиції щодо розрахунку?у Львові будеш,чи як?

11. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Там походу всього 1-а лампочка в середній крутилці

12. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ну походу ти помиляєшся))
    там 3 лампочки в кожній просто в середній така яку можна витягнути інші впаяні.і от цю середню теж не знав де знайти принаймні пробував.
    та в мене проблема не в лампочках в мене 1 крутилка та шо розбирається підмикала та й зараз зовсім згоріла.як казали це досить часто трапляється баг в конструкції чи як..

13. Діман

Діман Початківець

passat 1.9 ТD 94 рік
    На рахунок ціни!В кожному регіоні інша ціна!Я від ціни на шроті в нас віднімаю 20-30%!+існує торг!Наведу приклад вакуумник в нас 20дол,у вас продають30-40.,бензонасос у нас 100дол у вас70.,різні ціни!я хочу просто відбити гроші які вклав в машину!Дзвоніть на тел,або скидайте повідомлення я вам передзвоню,0673728563/0632754508 Діма!Кидаю Вам деякі фото[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 6 лют 2010
  14. Діман

Діман Початківець

passat 1.9 ТD 94 рік
    На рахунок розрахунку!Кидаєте гроші на карточку,я вам відправляю перевозчиком любим який вам зручніше!В понеділок Міші відправляю супорта на Львів,Нічним експресом,кому ше шось треба можете в вівторок мати!

15. strelok

strelok Початківець

VW Passat B3 1,8 1989
    Цікавить щиток приборів і пластмаса навколо нього,також пластмасова рамка навколо магнітофона-яка ціна за все? -якщо ще не продано.Чи актуальий продаж помпи ГУР?

Останнє редагування: 7 лют 2010
  16. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Я забираю........

17. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    я забираю.....рамку

18. strelok

strelok Початківець

VW Passat B3 1,8 1989
    Ну,не судьба

19. Діман

Діман Початківець

passat 1.9 ТD 94 рік
    Лише пласмаса навколо щитка.Ціни не знаю ,скільки дасиш,стільки буде добре!

20. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був

я думаю я б забрав оце що є обведене червоним...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)